Seuraa meitä somessa:

Puijo-Wolleylle liigahistorian avauspiste Lammilta

18.10.2019

Pölkky Kuusamo selvisi alkusäikähdyksestä Huittisissa lyöden LP-Vampulan ja Lammilla Hämeenlinnan Lentopallokerho joutui luopumaan pisteestä Puijo-Wolleylle, Pinna oli kuopiolaisille liigahistorian ensimmäinen.

Puijo Wolley piinasi Lammilla Lentiskerhoa

Hämeenlinnan Lentiskerho ei syttynyt taistelemaan kun liigan ensikertalainen Puijo Wolley laittoi hanttiin iloisella pelillään. Toki Lentiskerho voitti ottelun Lammilla 3-2 (25-14, 18-25, 25-20, 20-25, 15-7), mutta hieman karvas maku jäi suuhun.

Ensimmäisessä erässä Kerho oli ylivoimainen ja se saattoi tuudittaa joukkueen ylimieliseksi ja parhaat suoritukset ottelun lopussa jäivät vähiin.

Jälleen Okaro oli Kerhon kantava voima ja Roosa Heikkiniemi hoiti tonttinsa myös hyvin. Uusin tulokas Victoria Tosi ei ole vielä päässyt toivottuun vauhtiin mutta hyviä välähdyksiä oli havaittavissa. Liberona hääräsi tällä kertaa Emilia Putkisaari nyt ensimmäisen kerran koko ottelun ajan ja selvisi urakastaan kohtuullisesti.


Puijo Wolleyn peliä pyöritti kanadalainen Nikki Cornwall tyylikkäästi ja parhaiten palloa tappio hänen passeistaan Riikka Koivusaari.

Puijon Jukka Lehtonen oli tyytyväinen liigapisteeseen:

- Tänään oli mahdollisuus jopa kahteen pisteeseen. Olen erityisen tyytyväinen meidän hyökkäykseen vaikka toisaalta myös puolustuspeli oli tänään hyvää.

Lentiskerhon Matteo Pentassuglia:

- En ole tyytyväinen pistemenetykseen mutta mieluummin tämän kaltainen ottelu tässä vaiheessa. Menetetty piste ei johtunut siitä että taso olisi pudonnut mutta tänään oltiin liian pehmeitä.



Pisteet:
Lentiskerho Okaro 27/+13, Heikkiniemi 12/+1 ja Friberg 11/+4.
Puijo Wolley Koivusaari 12/+3, Kastarinen 10/+5 ja Pennanen 10/-1.

LähiTapiolan pisteet
3 Okaro Kerho
2 Koivusaari Puijo
1 Heikkiniemi Kerho.

PROlibero:
Kerminen Puijo.

Ottelun parhaat
Koivusaari Puijo
Okaro Lentiskerho.

Yleisöä 482

Ottelutilasto


Pölkky vei pisteet Vampulan vastustelusta huolimatta

LP-Vampula aloitti ottelun erinomaisesti. Aloitukset nousivat hyvin ja Klara Peric jakoi passeja monipuolisesti, joista Aleksandra Cveticanin ja Andrikopoulou sekä Rahima Agrebi takoivat pisteitä huittislaisyleisön hurjasti hurratessa.

Toisessa erässä Pölkky paransi ja Vampula alkoi virheilemään, erä selvästi pölkylle.

Kolmas erä oli taistelua alusta lähes loppuun, missä Pölkky sai muutaman viimeisen pallon melkein ilmaiseksi.

Neljännessä kotijoukkue vaikutti jo luovuttaneen, eikä oikein mikään onnistunut ja Kuusamo vei rallatellen erän ja sitä myötä ottelun 1-3 (25-20 15-25 22-25 13-25)

Jessica Kosonen

- Peli lähti hikisesti käyntiin, mutta saatiin onneksi käännettyä kaverin hyvä peli alussa. Kuusamossa on kaikki mennyt hyvin. Oma hyökkäysteho on kehittämisen alla. Ei oltu Vampulan hyvään syöttöön valmiita, vaikka tiedettiin sen olevan kovaa.

Mila Viljanen

- Tiukkaa kamppailua, Oma agressiivisuus ei pysynyt alun jälkeen enää paketissa. Syöttö on meidän ase ja sitä edelleen pyritään kehittämään. Meillä on paljon hyviä kohtia pelissä, mutta se ailahtelee vielä liikaa.

Timo Tolvanen

-Jokainen joukkue tässä sarjassa pelaa hyvää kotipeliä ja Vampulan kotipeli on kauden peleissä ollut tosi hyvää. Ekassa erässä emme mahtaneet mitään kotijoukkueen hyvin onnistuneelle esitykselle. Lähtökohtana oli, että jos saamme kolme pistettä, niin olemme erittäin tyytyväisiä. Onneksi näin kävi. Jos vertaa Viestipeliin, niin tämä oli lähes peilikuva siitä. Vaikka voitimme silloinkin niin silloin tehtiin paljon virheitä. Kuusamossa hommia tehdään ammattimaisesti ja meillä on koko seuran ja yhteisön tuki takana.

Darko Dobreskov

- Tiesimme, että vastassa on tosi kova joukkue ja ellemme pysty pelaamaan kovalla tasolla läpi ottelun, niin emme voi voittaa heitä. Meillä on yksilöllistä osaamista lentopallossa, mutta me emme saa pidettyä oikeata asennetta läpi ottelun. Meillä on joitakin hyviä eriä ja vastapainoksi tosi huonolta näyttäviä eriä. Uskon, että olemme oikealla kehityspolulla, mutta emme vielä lähellekään valmiita voittaakseemme Pölkyn kaltaista joukkuetta.

LähiTapiolan pisteet
3 Adeja Lambert, Pölkky
2 Anna Wruck, Pölkky
1 Rahima Agrebi, LP-Vampula

PROlibero
Nikolina Bozicevic, Pölkky

Ruudun kooste

Ottelutilasto

Kuvat:
Antti Kaskinen / LP-Vampula
Veli-Matti A. Pitkänen / Lentiskerho

  Takaisin