Seuraa meitä somessa:

Puijo Wolleylle pronssit

10.04.2024

Puijo Wolley juhli toisena keväänä perättäin naisten Mestaruusliigan pronsseja. Kuopiolaiaset voittivat molemmissa pronssiotteluissa LP-Vampulan, keskiviikkona jälkimmäisen Huittisissa erin 3-1.

LP-Vampula Huittinen joutui jäämään ilman pronssimitaleita, kun Puijo Wolley tuli Huittisiin keskiviikkona ja voitti ratkaisevan pronssiottelun erin 1–3. Kultaista erää ei ratkaisuun enää tarvittu. sillä Puijo vei pronssisarjan voitoin 2–0. Eräpisteet olivat tänään 25–14, 20–25,16–25, 15–25.

Ensimmäisessä erässä kotijoukkueella oli hyvä draivi päällä. Se vei erää miten tahtoi, sillä Puijo teki läjän syöttövirheitä ja hyökkäyksetkin olivat pehmeänpuoleisia.

Tahti muuttui kolmessa seuraavassa erässä. Toisessa erässä Vampula vielä rimpuili vastaan, mutta kaksi seuraavaa olivat vierasjoukkueen heiniä.

Pronssit matkasivat Kuopioon. LP-Vampula tavoitti kuitenkin parhaan sijoituksensa kymmenvuotisella taipaleellaan. Joukkue oli runkosarjan kolmonen ja jäi nyt pronssipelissä neljännelle sijalle.

–Tämä on paras joukkue, missä olen pelannut pitkään aikaan. Ensimmäisessä erässä hermoilimme, mutta jatkossa peli alkoi sujua, sanoi Puijo Wolleyn parhaana palkittu Aniah Palmer tyytyväisenä.

–Aika tyhjä takki. Sanaton olo. Pitkä kausi takana, totta kai olisimme halunneet voittaa, mutta tänään näin. Hyvä kausi takana, vaikka nyt on pettymys suuri. Meillä oli mahtava porukka, iso kiitos kaikille, sanoi LP-Vampulan parhaana palkittu libero Maria Naasko.

–Ensimmäisessä erässä emme saaneet oikein minkäänlaisia suorituksia käyntiin. Oli vastapalloja, oltiin pehmeitä ja puolustettiin heikosti. Toisessa erässä saatiin homma kääntymään ja tuomaan meidän vahvuuksia esille. Me olimme ennen tätä pronssipelisarjaa hävinneet kaksi peliä Vampulalle ja yhden voittaneet. Halusimme näyttää, että me olemme parempia. Näissä pronssipeleissä kun pystyimme kaksi kertaa voittamaan, niin ansaitsimme pronssimitalit, sanoi Puijo Wolleyn päävalmentaja Pekka Seppänen.

LP-Vampulan päävalmentaja Stefan Paunovic onnitteli reilusti Pekka Seppästä ja hänen joukkuettaan pronssimitaleista.

–He pelasivat paremmin tänään ja olivat parempia vastustajia pronssisarjassa. En ole pettynyt, vaikka hävisimme. Urheilulliselta kannalta olen pettynyt, mutta kun katsomme koko kautta, olen tyytyväinen, onnellinen ja ylpeä joukkueestani. Näytimme, että osaamme pelata korkealla tasolla, vaikka tänään pelaamisemme ei ollut niin laadukasta. Yritimme kuitenkin parhaamme.

–Kiitän joukkuettani, koko tiimiä, teimme yhdessä tämän historiallisen tuloksen. Haluan kiittää myös faneja, jotka olivat tukenamme koko kauden. Tämä on ollut mahtava joukko, kiitteli Stefan Paunovic.

Puijo Wolleyn pronssijoukkue
Megija Dambrehte
Ella Autere
Siiri Hartikainen
Emilia Kääntä
Aniah Palmer
Veera Help
Venla Huoman
Minna Uusi-Illikainen
Liina Räty
Piper Matsumoto
Hanna Kastarinen
Taija Tikka
Selma Räsänen
Päävalmentaja Pekka Seppänen
Joukkueenjohtaja Tero Hartikainen
Tilastot Mika Venojärvi
Huoltaja Aki Ollikainen
Huoltaja Reino Penttinen
Tiedottaja Antti Hirsaho
Manageri Heikki Luomi

Lehdistötilaisuus Ruudun lähetyksen lopussa


LP-Vampula - Puijo Wolley 1-3
25–14, 20–25, 16–25, 15–25
Koti:Kukkonen 1/+1, Aalto 1/+1, Biberdzic 1/+0
Vieras:Tikka 1/+0, Palmer 1/+0, Kääntä 0/-1

MVP:t
Aniah Palmer, Puijo Wolley
Maria Naasko, LP-Vampula

Katsojia 898

Ottelukuvat

Ottelutilasto

Kuvat: Antti Kaskinen

  Takaisin