Seuraa meitä somessa:

Puijo Wolleylle yleispelaaja Venezuelasta

08.07.2022

Kahden uuden sopimuksen myötä Puijo Wolleyn joukkue vahvistuu kahdella yleispelaajalla. Venezuelalainen 21-vuotias Johelins Belisario pelasi edellisen kauden Slovakiassa VK Pirane Brusnon joukkueessa. Toisena joukkueeseen liittyy Minna Uusi-Illikainen, 22-vuotias Pudasjärven Urheilijoiden kasvatti. Kauden 2021-2022 Minna pelasi 1-sarjaa Etta Volleyssa.

Johelins Belisario, yleispelaaja

21-vuotias Johelins saapuu Suomeen ensimmäistä kertaa. Nuori venezuelalainen yleispelaaja on 182 cm pitkä ja on pelannut aiemmin Slovakiassa ja Venezuelassa.

“Olen todella iloinen siitä, että pääsen Suomeen pelaamaan! Saan uusia tavoitteita ja kokemuksia. Odotan innolla, että pääsen vierailemaan kauniissa paikoissa. Tiedän, että Suomi on kylmä maa mutta nautin kahvin juomisesta ja lumessa telmimisestä.”

Minna Uusi-Illikainen, yleispelaaja

Pudasjärven Urheilijoiden kasvatti Minna on pelannut aiemmin mm. Pölkky Kuusamon riveissä. Tämä 175 cm pelaajatar täydentää Puijon yleispelaajaosaston.

“Odotan innolla Kuopioon muuttoa ja olen tosi tyytyväinen tähän ratkaisuun! Huippua päästä treenaamaan kovassa porukassa ja tämä on hyvä mahdollisuus päästä kehittymään. Kiva päästä tutustuu myös uusiin ihmisiin ja ihan uuteen ympäristöön. Olen kuullut Kuopiosta lentopalloilijoiden näkökulmasta pelkkää hyvää, joten malttamattomana odotan jo elokuuta, että päästään tositoimiin!”

  Takaisin