Seuraa meitä somessa:

Puijo Wolleyn joukkue valmis - kanadalaishakkuri täydentää paketin

16.08.2021

Puijo Wolleyn kauden 2021-2022 pelaajarunko on valmis. Viimeisimpänä joukkueeseen liittyy Natasha Calkins, 25-vuotias kanadalainen hakkuri, joka on pelannut lentopalloa 13-vuotiaasta asti. Pituutta hänellä on 184 senttiä.

 Edellisen kauden Natasha pelasi Itävallassa ja sitä ennen Ruotsissa, joten aivan vieraalla maaperällä hän ei ole Suomeen saapuessaan.

- Olen hyvin iloinen Suomessa pelaamisesta ensi kaudella. On jännittävää olla osana seuraa, joka haluaa kasvaa ja parantaa asemiaan Mestaruusliigassa. Pidän haasteista ja toivon todella, että voimme ottaa askeleita eteenpäin tällä kaudella. Henkilökohtainen tavoitteeni on kehittyä pelaajana ja vaikuttaa positiivisesti joukkueeseen. Haluan olla paras mahdollinen versio itsestäni ja auttaa joukkuetta menestymään kaudella.

- Olen kuullut hyviä asioita Suomessa asumisesta ja pelaamisesta. Mestaruusliigaa pelanneet kertovat, että ovat nauttineet liigassa pelaamisesta. Olen erittäin innoissani Suomeen tulemisesta ja odotan innolla oppivani lisää Suomesta!”

Päävalmentaja Jukka Lehtosen kommentit hakkurihankinnasta ja samalla seuran, LP Puijo ry:n, lyhyen historian ensimmäisen ulkomaalaispelaajan sopimuksesta:

- Olen todella innostunut siitä, että pitkä etsintä on ohi ja erityisesti siitä, että löysimme Natashan! Halusimme pelaajan, joka on todellinen vahvistus ja sopii hyvin joukkueeseen persoonansa puolesta. Natashan tasosta kertoo, että hän voitti viime vuonna pistepörssin Itävallassa. Siitä huolimatta hän haluaa kuitenkin edelleen kehittyä pelaajana ja mennä urallaan eteenpäin. Lähtökohtaisesti hän on kuitenkin jo sellaisella tasolla, että hän on Mestaruusliigassa erittäin kovatasoinen hakkuri. Olen keskustellut hänen kanssaan muutaman kerran ja uskon hänen sopivan joukkueeseen erinomaisesti luonteensakin perusteella. Kaikin puolin todella hieno juttu ja toivotaan, että Natasha viihtyy kanssamme Kuopiossa.”

Natasha liittyy joukkueen mukaan syksyn aikana hoidettuaan ensin velvollisuutensa maajoukkueen parissa. Odotamme innolla hänen saapumistaan ja toivotamme hänet lämpimästi tervetulleeksi!

Käy katsomassa Natashan tervehdys Instagramissa ja Facebookissa. Kaikkien pelaajien pelaajakortit löytyvät nyt Puijon nettisivuilta osoitteesta https://liiga.puijowolley.fi/joukkue/

Sopimustilanne:

Anni Toivonen, passari
Venla Hyttinen, passari
Natasha Calkins, hakkuri
Emilia Kääntä, yleispelaaja
Hilkka Hujanen, yleispelaaja
Sanni Määttä, yleispelaaja
Nea Hämäläinen, yleispelaaja
Eveliina Smolander, keskitorjuja
Pihla Pohjola, keskitorjuja
Pilvi Kettunen, keskitorjuja
Henna Minkkinen, libero
Petra Sahlberg, libero

Jukka Lehtonen, päävalmentaja
Pasi Seppänen, apuvalmentaja
Johanna Lehtonen, fysiikkavalmentaja
Tero Hartikainen, joukkueenjohtaja
Henri Miettinen, lääkäri
Jukka Siljander, lääkäri

  Takaisin