Seuraa meitä somessa:

Raadik ja Mäntylä tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

01.02.2017

Sampo Volleyn yleispelaaja Andrus Raadik ja LP Viestin libero Hillaelina Mäntylä on valittu lentopallon Mestaruusliigan tammikuun kuukauden pelaajiksi.

Viisi otteluaan kuudesta voittaneen Sampo Volleyn virolainen yleispelaaja Raadik oli tärkeä palanen joukkueensa hyvässä tammikuussa. Raadik teki tammikuun otteluihin 23,5 pistettä ottelua kohden. Valinta kuukauden pelaajaksi oli ensimmäistä liigakauttaan pelaavalle virolaiselle toinen. Hänet valittiin kuukauden pelaajaksi myös marraskuussa.

Naisten kuukauden pelaaja Hillaelina Mäntylä poistui joukkueensa LP Viestin kanssa voittajana kuukauden kaikista neljäs liigaottelusta. Ennätyksellisen 20:nnen valintansa kuukauden tähdistöön saaneelle Mäntylälle kuukauden pelaajan titteli on uran kolmas. Aiemmat nimitykset tulivat helmi- ja lokakuussa 2010.

Miesten kuukauden tähdistöön valittiin Raadikin lisäksi Samposta passari Petteri Penttinen ja keskipelaaja Aleksi Kaatrasalo. Team Lakkapää sai tähdistöön kaksi miestä, ensikertalaisena libero Jordan Or´n ja toisen kerran valinnan tällä kaudella saaneen keskipelaaja Andre Brownin. Kuukauden hakkuriksi valittiin VaLePan Urpo Sivula ja toisen yleispelaajan paikan saavutti Hurrikaanin Eemeli Kouki. Eniten tammikuun seitsikosta valintoja on nimissään Kaatrasalolla, jolle valinta oli uran viides.

Naisten seitsikkoon valittiin kuukauden pelaajana Mäntylän lisäksi LP Viestistä passari Viktoriia Tuchashvili ja keskipelaaja Nadezhda Gokhshtein. HPK:sta valituiksi tulivat yleispelaaja Allison Mayfield ja hakkuri Piia Korhonen. Toinen seitsikon yleispelaaja on OrPon Janisa Johnson ja toinen keskipalaaja ainoa ensikertalainen, LP Kangasalan Daniela Öhman.

Miesten tammikuun tähdistö 2017
Passari: Petteri Penttinen, Sampo Volley (4)
Hakkuri: Urpo Sivula, VaLePa (3)
Yleispelaaja: Andrus Raadik, Sampo Volley (3)
Yleispelaaja: Eemeli Kouki, Hurrikaani-Loimaa (2)
Keskipelaaja: Aleksi Kaatrasalo, Sampo Volley (5)
Keskipelaaja: Andre Brown, Team Lakkapää (2)
Libero: Jordan Or, Team Lakkapää (1)

Naisten tammikuun tähdistö 2017
Passari: Viktoriia Tuchashvili, LP Viesti (9)
Hakkuri: Piia Korhonen, HPK (4)
Yleispelaaja: Janisa Johnson, OrPo (2)
Yleispelaaja: Alison Mayfield, HPK (5)
Keskipelaaja: Daniela Öhman, LP Kanagasala (1)
Keskipelaaja: Nadezhda Gokhshtein, LP Viesti (2)
Libero: Hillaelina Mäntylä, LP Viesti (20)

  Takaisin