Seuraa meitä somessa:

Rasinperä ja Hakonen jatkavat, Mansikkaviita uusi nimi LiigaPlokissa

11.04.2024

Oona Rasinperä, 20v, pelasi vahvan kauden LiigaPlokin yleispelaajana ja on yksi Mestaruusliigan Läpimurtopelaaja -ehdokkaista. Kuortaneelta kotoisin oleva Rasinperälle kausi on toinen peräkkäinen LiigaPlokissa.

-Pihtiputaalla jatketaan tulevalla kaudella! Kiitollinen siitä mahdollisuudesta seuralle. LiigaPlokissa organisaatio toimii ja pelaajista pidetään hyvää huolta, täällä on myös mielettömät kannustusjoukot, jotka ovat tärkeä tuki peleissä sekä niiden ulkopuolella. Vaikka viime kaudella pleijareista ei jatkumoa syntynytkään niin nälkä ja kova halu edetä tulevalla kaudella kohti mitapelejä vain kasvoi. Kesällä jatketaan töitä niin ollaan valmiina kohti ensi kauden alkua, kertoo Oona.

Veda Mansikkaviita pelasi viime kaudella Jymy Volleyssa. Huhtikuussa 25-vuotta täyttävällä passarilla on liigatason kokemusta myös LP-Vampulasta ja LP Viestistä. Lentopallouransa hän on aikoinaan aloittanut Raision Loimussa.

-Olen tosi innoissani liittymässä LiigaPloki-yhteisöön ensi kaudeksi. Pihtipudas-salissa on aina hyvä tunnelma, enkä malta odottaa että siitä voi pian nauttia kotijoukkueen pelaajana! Odotan kovasti jo kauden alkua uuden joukkueen kanssa sekä tietysti Pihtiputaan nähtävyyksiä, kertoo Veda.

Noora Hakonen jatkaa kasvattajaseurassaan. Tuleva kausi on 21-vuotiaalle passarille viides LiigaPlokissa. Hyvin sujuneen kauden jälkeen jatkopäätös oli helppo tehdä.

-Mahtava jatkaa yhteistyötä seuran kanssa. Olen ollut tyytyväinen valmennukseen ja tulevan kauden tavoite on olla kärkikahinoissa joukkueen kanssa, kertoo Noora.

  Takaisin