Seuraa meitä somessa:

Riikka Koivusaari palaa Puijo Wolleyn riveihin

14.08.2019

Puijo Wolleyn mestaruusliigajoukkue täydentyy kuopiolaiselle tutulla pelaajattarella, kun 178 cm yleispelaaja Riikka Koivusaari (25v) liittyy joukkueen rinkiin. Koivusaari pelasi Puijo Wolleyn 1-sarjajoukkueessa kaudet 2016-18.

Koivusaari tekee paluun pelikentälle välivuoden jälkeen motivaatiota puhkuen.

- Tavoitteena nauttia työstä mitä joukkueena saadaan tehdä, ja sitä kautta kehittää itseäni pelaajana. Meillä on sen toteuttamiseen täällä hienot olosuhteet ja Puijossa pidetään ihmisestä huolta. Olen erittäin motivoitunut ja valmis antamaan välivuoden jälkeen parhaani joukkueelle, Koivusaari kertoo.

Koivusaari liittyi keväällä naisten harjoitusrinkiin ja Jukka Lehtosen valmennukseen.

- Jukka on antanut kesätreeneissä ihan uudenlaista tunnetta tähän pelitouhuun ja uusia näkökulmia niin pelillisiin, teknisiin, kuin myös urheilun ohella tapahtuvien asioiden pohdiskeluun, jotta saataisiin kaikki mahdolliset tehot irti, Koivusaari arvioi.

Puijo Wolleyn päävalmentaja Jukka Lehtonen ottaa paluumuuttajan mieluusti rinkiin.

- Riikka on motivoitunut ja erinomaisessa kunnossa, on ollut hienoa nähdä miten täydentää tätä joukkuettamme ja vahvistaa ajatusta kotimaisen joukkueen kokoamisesta. Meillä on todella hyvät lähtökohdat tulevaan kauteen ja on ollut ilo nähdä jo tähän mennessä hyvää kehityskaarta pelaajissa, Lehtonen toteaa.

Puijo Wolleyn liigakausi käynnistyy 27.9. vieraspelillä Pihtiputaan Plokia vastaan ja ensimmäinen kotipeli on 2.10. Pölkky Kuusamoa vastaan.

  Takaisin