Seuraa meitä somessa:

Sampo jäädyttää Aki Riihimäen pelinumeron

01.12.2015

Kaikkien aikojen Mestaruusliigan pelimääräykkösen Aki Riihimäen pelinumero jäädytetään sunnuntaina Pielavedellä.

Passarilegenda Aki Riihimäki on lentopallon pääsarjahistorian ennätysmies peräti 693 pelatulla ottelulla. Pielaveden Sampo haluaa kunnioittaa Akin uraa jäädyttämällä hänen pelinumeronsa (2) ja sen merkiksi nostaa Akin pelipaidan liikuntahallin kattoon 6.12. käytävän Sampo-Loimu –ottelun yhteydessä.

Aki pelasi Sammossa yhtämittaisesti kaudet 2006-2014 ja puki tuona aikana leijonapaidan ylleen 296 kertaa, johdattaen joukkueen kahdeksan kauden aikana seitsemän kertaa mitalipeleihin ja toimien ison osan ajasta myös joukkueen kapteenina. Tuolta ajalta on palkintokaapissa neljä SM-mitalia ja viisi Suomen Cupin mitalia, Mestaruusliigan tähdistössä neljänä vuotena ja valinta kauden parhaaksi miespelaajaksi 2010. Ei sovi myöskään unohtaa aiempia saavutuksia KuPs-Volleyn ja muiden seurojen paidoissa.

Sammossa toivotaan, että sunnuntaina vietettäviä juhlallisuuksia pääsisi kunnioittamaan mahdollisimman moni lentopallon ystävä ja erityisesti sellaiset henkilöt, joiden omaa uraa tai elämää Aki on koskettanut. Täten myös Akille itselleen jää tapahtumasta mukavat muistot. Sampo kutsuukin kaikki Akin entiset pelikaverit seuraamaan seremoniaa ja välittömästi sen jälkeen, klo 15 alkavaa Mestaruusliigan ottelua ilman sisäänpääsymaksua.

Ilmaisen sisäänpääsyn saa seuraavalla tavalla: lataa puhelimeesi kuva Akista ja itsestäsi peliasussa, näytä kuvaa lipunmyynnissä ja astu peremmälle. Kutsu koskee kaikkia entisiä pelikavereita yli seurarajojen, aina Kempeleestä Leipzigiin saakka. Iltapäivän aikana ehditään varmasti jakaa monta mukavaa muistoa vuosien varrelta.

  Takaisin