Seuraa meitä somessa:

Savo Volley kohtaa Tiikerit torstaina Pihtiputaalla

19.09.2018

Ennen Mestaruusliigan syyskuun lopussa alkavaa Miesten lentopallon Mestaruusliiga nähdään Pihtiputaalla miesten lentopallon huippuosaamista. Kokkolan Tiikerit ja Savo Volley kohtaavat harjoitusottelussa Pihtipudas-salissa torstaina 20.8.klo 18.30.

Tulevalla kaudella miesten Mestaruusliigassa Pielaveden Sammon ja LEKA Volleyn tilalla aloittaa Savo Volley. Se on mielenkiintoinen joukkue, josta löytyvät mm. Suomen liigaan paluumuuttaneet Olli-Pekka Ojansivu ja Antti Siltala. Savon uutena liberona häärii japanilainen Taichi Kawaguchi. Joukkueen päävalmentajana toimii Jukka Tuovinen apunaan Timo Tolvanen.

- Pihtiputaan ottelu on kolmas ja samalla viimeinen kenraaliharjoitus ennen liiga-avausta. Tulemme Pihtiputaalle koko pelaaja-arsenaalilla, lupaa Jukka Tuovinen.

Kokkolan Tiikerit lähtee Mestaruusliigaan uudistuneella kokoonpanolla. Kokemusta edustavat jo viime kaudella pelanneet passari Kalle Määttä ja keskipelaajat Antti Leppälä ja australialainen Simon Hone. Nuoret ja lahjakkaat yleispelaajat Jiri Hänninen (ETTA) ja Jere Mäkinen (PerPo) siirtyivät Tiikereihin kesän aikana. Latvialaiset hakkuri Edwards Buivids sekä yleispelaaja Aleksands Kundrajashovs tuovat oman taitonsa joukkueeseen. Libero Niklas Breilin ei ole Pihtiputaalla MM-kisojen takia pelissä mukana Tiikereiden päävalmentajana aloittaa ex-tiikeripelaaja Mikko Keski-Sipilä. Kokkolassa hän on voittanut pelaajana ja apuvalmentajana.

- Ottelu Savo Volleyta vastaan on viimeinen harjoituspelimme ennen sarjan avausta, jonka aloitamme Akaa Volleyta vastaan vieraskentällä. Kesäharjoittelu ja valmistavat pelit ovat menneet mukavasti. Toivottavasti katsojia tulisi myös Keski-Pohjanmaalta Pihtiputaalle katsomaan ottelua, kertoo Mikko Keskisipilä.

  Takaisin