Seuraa meitä somessa:

Serbialainen Aleksandra Cveticanin LP-Vampulan riveihin

05.08.2019

Serbialainen yleispelaaja Aleksandra Cveticanin liittyy LP-Vampulan riveihin tulevalle kaudelle.

Aleksandra on ollut koko nuoruusikänsä yhdessä Serbian parhaista lentopallokouluista eli Suboticassa. Seurajoukkueessa kotimaansa sarjassa Cveticanin edustama Spartak Subotica on ollut kestomenestyjä ja saavuttanut kotimaan kovatasoisessa liigassa useita mitalisijoja. Joukkue osallistui vuonna 2016 myös CEV cupiin.

Vuonna 1993 syntynyt yleispelaaja on kuulunut lentopallon saralla maailman mahtimaihin kuuluvan Serbian lupauksiin ja hän onkin edustanut maataan useissa nuorten maajoukkuepeleissä ja turnauksissa. Serbian naisten lentopallotasosta kertonee, että se voitti vuonna 2018 naisten lentopallon maailmanmestaruuden.

Cveticanin on viimeksi ollut maajoukkuepaita päällään vuonna 2016.

Kotimaan sarjojen jälkeen 1,87 metriä pitkä serbi lähti rakentamaan kansainvälistä uraa Romaniaan CMS Lugoj Volei nimiseen seuraan. Romanian jälkeen hän siirtyi kaudelle 2018-2019 Unkariin, mutta ei saavuttanut siellä odotettua menestystä.

Alkavalla kaudella hän pelaa siis Suomessa ja ennen elokuun puoltaväliä hän saapuu Helsinki-Vantaan lentoasemalle, josta hänet noudetaan Huittisiin. Heti seuraavasta päivästä lähtien hän liittyy LP-Vampulan harjoitusrinkiin mukaan. Aleksandra vahvistaa yleispelaaja osastoa verkolla ja häneltä odotetaan myös vahvaa vastaanottoroolin kantovastuuta.

- Uskon vahvasti, että hänen laatutasonsa sekä tahtotilansa kehittyä vielä lisää, auttaa seuraamme saavuttamaan tavoitteensa, sanoo 5.8 Huittisiin saapunut joukkueen päävalmentaja Darko Dobreskov maannaisestaan.

Aleksandra Cveticanin on nuoruusvuosinaan opiskellut Serbian parhaassa lentopallokoulussa ja edustanut maataan lähes kaikissa juniorimaajoukkueissa.

  Takaisin