Seuraa meitä somessa:

Sievänen palaa Kangasalle

23.05.2018

LP Kangasala saa puolustuksensa johtoon maajoukkuelibero Tiiamari Sieväsen , joka palaa Kangasalle vuoden tauon jälkeen.

- Olemme seurassa erityisen iloisia Tintin paluusta. Tintti on urheilija , joukkuepelaaja joka tulee antaa kaikkensa sekä harjoituksissa että peleissä, seura kertoo tiedotteessaan.

- Olen iloinen paluustani Kangasalan punamustaan pelipaitaan. Viime kausi Sveitsissä antoi paljon oppia ja kokemusta, joista uskon olevan paljon hyötyä tulevalla kaudella. Kangasala oli minulle selvä ykkösvaihtoehto, sillä aiemmista vuosista tiedän, että seura ja sen toiminnassa mukana olevat ihmiset ovat aina pelaajien tukena ja turvana, joten olen viihtynyt Kangasalla erittäin hyvin. Lisäksi treeniolosuhteet ovat loistavat, ja Kangasalla voin yhdistää pelaamisen ja opiskelun Tampereen yliopistossa. Uskon, että saamme kasaan nuoren, mutta todella motivoituneen joukkueen, jonka eteen on mukava paiskia töitä. Tuntuu kuin palaisin kotiin, Sievänen kertoo.

Passareiksi on kiinnitetty lahjakkaat nuoret Mila Viljanen ja Emmi Jalonen. Mila on pelannut junioreissa Kangasalla, on siis oman seuran kasvatteja. Mestossa liigaa ja kaksi edelliskautta Puijo Wolleyssä pelannut passari tekee paluun seuraan. Emmi Jalonen on Ylöjärven Ryhdin kasvatti , ja pelasi viimekauden Rantaperkiön Iskussa.

  Takaisin