Seuraa meitä somessa:

Tanskan maajoukkueen kapteeni Pihtiputaan LiigaPlokiin

20.04.2021

Tanskalainen 22-vuotias Helena Elbæk on lentopallon naisten Mestaruusliigassa pelaavan Pihtiputaan LiigaPlokin tulevan kauden ensimmäinen julkaistava ulkolaisvahvistus.

Yleispelaajan ja hakkurin roolit hallitseva Elbæk on Ikast KVUM:n kasvatti ja opiskellut American Universityssä (Washington DC), jossa hän oli viimeisellä kaudellaan konferenssinsa ykkönen eräkohtaisissa pisteissä (5,75). Päättyneellä kaudella hän edusti tanskalaista ASV Eliteä. Hän on Tanskan maajoukkueen kapteeni ja pelannut 27 naisten maaottelua.

Ulottuva 186-senttinen pelaaja tuo vahvuutta LiigaPlokin hyökkäyspelaamiseen.

-Saimme Helena Elbækista sellaiset suositukset, että päätös pelaajan hankkimisesta oli helppo tehdä, kertoo LiigaPloki tiedotteessaan.

Helena Elbæk:

- Odotan innolla pääseväni pelaamaan uudelleen Euroopassa vietettyäni neljä hienoa vuotta American Universityssä Washington DC:ssä. Olen todella innoissani saadessani olla osa LiigaPlokia kuultuani paljon hyviä asioita joukkueesta, valmentajista ja seurasta. Toivon voivani edistää hyvää kulttuuria, parantaa taitojani ja auttaa joukkuetta saavuttamaan joitakin tavoitteita! En malta odottaa kauden alkua.

Yleispelaaja Roosa Päykkönen (19 v), jatkaa LiigaPlokissa myös tulevalla kaudella.

- On tosi kiva päästä jatkamaan Pihtiputaalla ja hoitamaan lukio loppuun tutussa ympäristössä. Olen kehittynyt täällä pelatessani todella paljon ja uskon, että tulevalla kaudella pääsen kehittymään pelaajana vielä lisää.

  Takaisin