Seuraa meitä somessa:

Thiago Maciel hakkuriksi Vantaa Ducksiin

14.05.2018

Lentopalloilun Mestaruusliigassa runkosarjan neljän parhaan joukkoon kaudella 2018 – 2019 tähtäävä Vantaa Ducks vahvistaa rivejään. Brasilialainen hakkuri Thiago Maciel on tehnyt vantaalaiskorsolaisen ankkalauman kanssa sopimuksen tulevalle kaudelle.

Kovaiskuisen yleispelaajan Miro Määttäsen siirryttyä Savo Volleyn joukkueeseen Lumo-hallin parketti huokaisi helpotuksesta. Kovakätisen Thiago Macielin tulo laittaa jälleen parketin rakenteet koville.

Kaudella 2017 – 2018 vasenkätinen pallontappaja pelasi Espanjan liigassa Unicaja Almerian riveissä. Brasilian Superliigan lisäksi hän on pelannut Euroopassa mm. Ranskassa, Portugalissa ja Turkissa. Brasilian liigassa hän on pelannut samassa joukkueessa Minasissa Marcelinhon, Lucarellin, Samuelin ja Rodrigo Quirogan kanssa. Thiago Maciel on päävalmentaja Ismo Tuomiselle tuttu kaudelta 2014 – 2015, jolloin hakkuri pelasi Team Lakkapäässä. Thiago Maciel on 198 senttinen ja on juuri täyttänyt 33 vuotta.

”Pidän haasteista ja odotan hyvää kautta. Seuran kunnianhimoinen tavoite innostaa minua auttamaan joukkuetta pääsemään runkosarjassa neljän joukkoon. Mestaruusliigassa on hyviä joukkueita ja erittäin kova VaLePa. Ankoilla on rakentumassa hyvä porukka ja me taistelemme tulevalla kaudella”.

Seuran puheenjohtajan Ari Koskenojan mukaan sopimustilanne on etenemässä tavoitteen mukaisesti. Lisää sopimusuutisia onkin tulossa lähiaikoina.

Vantaa Ducks tiedotus

  Takaisin