Seuraa meitä somessa:

Tiikerit eivät antaneet Ducksille palaakaan

03.02.2019

Tiikerit oli selvästi päättänyt, että tänään Vantaa Ducks ei saa pisteitä, toisin kuin kauden aiemmissa peleissä, joissa Ducks oli vienyt pisteet selvin erin. Nyt Tiikerit kylvetti Ducksin 3-0 (25-17, 25-23, 25-15).

Molemmmilta joukkueilta oli yksi pelaaja sivussa: Tiikereiltä Teemu Lahti ja Vantaalta Karl Külaots..

Ensimmäisessä erässä Tiikereiden hakkurilla Edvarts Buividsilla ei ollut isoa roolia, mutta "hän on palannut" ja teki muutaman tärkeän pisteen. Tiikereiden pisteiden tekijöitä oli useita, toisin kuin Vantaa Ducksilla, joiden Reynaldo Green Rogers oli joukkueensa voimahahmo tehden ylivoimaisesti eniten pisteitä. Hyökkäyspisteitä hänelle tuli ensimmäisessä erässä 7 kpl. Tiikerit veivät erää alun jälkeen kasvattaen piste-eroa tasaiseen tahtiin.

Toisen erän alun aikana Vantaa Ducks teki neljä syöttövirhettä. niinpä Tiikerit johti erää 16-12 Lassi Nurmisen tullessa syöttämään. Nurmisen syöttöputki toi Ducksit pisteen päähän: 16-15. Tiikerit kiri kuitenkin pienen eron, mutta pian Ducks pääsi tasoihin ja erän loppu oli tasaista kamppailua. Lopussa Antti Leppälä iski pallon kenttään ja torjui Aleksands Kudrjašovsin kanssa Reynaldo Green Rogersin. Ensimmäinen torjuttu Reynaldon hyökkäys toi erän Tiikereille.

Kolmas erä alkoi Ducksien 4-1 johdossa. Se kuitenkin suli heti alkuunsa ja sitä myöten näytti siltä, että Ducksin pelaajilta meni usko mahdollisuuksiinsa. Valmentaja Ismo Tuominen vaihtoi passaria ja yleispelaajaa, mutta sillä ei saatu Kalle Määtän hurjää syöttöputkea. Tilanne 15-10:stä 21-10:een ja erä sekä ottelu sitä myöten Tiikereille.

Ismo Tuominen, Vantaa Ducks:

- Ehkä meidän syöttöpelissä näkyi pelin panos. Kolmannessa erässä päästiin normaalitasolle. Voitetttiin hakkuripeli ja hävittiin yleispelaajapeli. Erien lopussa näkyy ratkaisuun liittyvä uskon puute. Mietittiin liikaa ja sen seurauksena tuli liikaa huonoja suorituksia. Reynaldolta oli Loimua vastaan hyvä suoritus. Lakkapäätä vastaan hän ei ollut itsekään tyytyväinen suoritukseensa. Tänään peli kulki hänen osaltaan. Leo Jack on ollut pettymys, mutta Reynaldon tulon myötä Jack pitää jopa ääntä. Henkimaailman juttujahan nämä on.

Mikko Keskisipilä, Tiikerit:

- Hyvä peli meiltä. Virheiden määrä pidettiin pienenä. Vastaanotto oli hyvä. Pikkasen on ollut perisyntinä hyökkäysvirheet. Tänään pelattiin hyvin. Kaikki täytti paikkansa.

Yleisöä: 620

Palkitut:
Reynaldo, Vantaa Ducks
Hänninen, Tiikerit

Haastattelut:
Mikko Keskisipilä
Atte Kyrölä
Antti Leppälä

Tiikerit - Vantaa Ducks 3-0
25-17, 25-23, 25-15
Tiikerit: Hänninen 15/+14, Buivids 13/+9, Leppälä 9/+8
Vantaa Ducks: Reynaldo 17/+10, Nurminen 8/+1, Kankaanpää 7/-1

LähiTapiolan pisteet
3 Hänninen, Tiikerit
2 Buivids, Tiikerit
1 Reynaldo , Ducks

PROlibero
Breilin, Tiikerit

Ottelutilasto

Kuvat: Tommy Lågland / Tiikerit

  Takaisin