Seuraa meitä somessa:

Tiikerit yrittämään Savon valloitusta Viikon ottelussa

04.11.2019

Kokkolan Tiikerit tulee haastamaan maanantaina kuuden ottelun voittoputkessa olevan ja vain kerran hävinneen isäntäjoukkueen Savo Volleyn Vesileppis Areenassa Leppävirralla Mestaruusliigan ja Ruudun Viikon ottelussa.

Ruudun lähetys Viikon ottelusta käynnistyy kello 18.15. Selostajana ja toimittajana on Timo Ripatti. Pitkän tauon haastattelussa on Savo Volleyn päävalmentaja Jukka Tuovinen ja lähestymiskulmana ”Mitä valmentaja tekee?”.

Viime kaudella joukkueet kohtasivat neljästi voittojen mentyä Savo Volleylle 3-1. Ne ovat myös joukkueiden ainoat liigakohtaamiset.

Savo Volleylla on kasassa 25 pistettä kymmenestä ottelusta, joka oikeuttaa kolmanteen tilaan kaksi pistettä Hurrikaanista ja neljä kaksi peliä enemmän pelanneen VaLePan perässä. Tiikerit on voittanut kolme yhdeksästä pelistään ja kasannut kymmenen pistettä.

Tiikereiden Jiri Hänninen on illan joukkueista kerännyt parhaan ottelukohtaisen pistesaaliin 18,1 pinnaa, toki aivan tuntumassa pistetilastossa ovat Savon kokeneet Antti Siltala (16,7) ja Lelu Ojansivu (16,3) sekä Miro Määttänen (15,0).

Torjuntatilastossa Ojansivu on vain yhden torjunnan päässä liigakärjestä (23) ja Tiikereiden Rami Rekomaan (22) vain yhden päässä Ojansivusta. Ässätilastossa Ojansivu pitää ykköspaikkaa (23) parhaan Tiikeri-syöttäjän ollessa Rekomaa kahdeksalla ässällä.

Passaritaistossa nähdään kahden nuoren taiturin taisto, kun Fedor Ivanov (18) saa vastaansa Anton Välimaan (20). Muutenkaan väriä ei puutu, kun edellisten lisäksi lisätään soppaan mm. Severi Savonsalmi, Antti Leppälä ja Nikas Breilin.

Todennäköiset aloitukset
Savo: Ivanov - Ojansivu - Määttänen - Siltala - Leitzke - Savonsalmi - Ayzenberg (L)
Tiikerit: Välimaa - Keskinen - Hänninen - Lahti - Leppälä - Rekomaa - Breilin (L)

  Takaisin