Seuraa meitä somessa:

Torstain Viikon ottelussa OrPo haastamaan Lentopallokerhoa

10.10.2019

Viikon otteluna nähdään Ruudusta torstaina Hämeenlinnan Lentopallokerhon ja Oriveden Ponnistuksen kamppailu. Hämeenlinnalaisten saldo on alkukaudelta 2-1 ja OrPon 1-2.

Argentiinalaisella keskipelaajalla juuri rivejään täydentänyt hallitseva hopeajoukkue Lentopallokerho ei vielä ilmeisesti uusinta vahvistutaan esittele pelitouhuissa, mutta paljon muuta mielenkiintoista nähtävää tulee riittämään. Yleispelaajaosastollaan todella epäonninen Lentopallokerho on edelleen tovin ilman Emmi Riikilää ja Suvi Kokkonenkin on edelleen poissa. Tämä avaa mahdollisuuden muille näyttää kykyjään, kuten edellisessä 3-0 -kotivoitossa Netta Hyttiselle ja Elina Pirttimäelle.

Oluoma Okaro on aloittanut oranssien hakkurina vahvasti johtaen pistepörssia lähes 24 pinnan keskiarvolla. Maajoukkuepassari katja Kylmäaho on pitänyt yhdysvaltalaishakkuria sopivan kuumana. 

Vierasjoukkueen päävalmentaja Soiris Gkotsis laittoi pakkaansa uusiksi kahden tappiopelin jälkeen ja se toimi voitokkaasti LP-Vampulaa vastaan. Nea Luntamo sai passivastuun ja puertoricolainen Julymar Otero asetettiin omimmalle paikalleen hakkuriksi. Oteron (11,7 pist/ott.) asemaa joukkueen parhaan pisteentekijänä uhkaa yleispelaaja Saara Holm (11,3). Lisäksi Netta Rekola on päässyt hyvään iskuun.

Torjunnoissa Lentiskerho on edellä 29-17 kolmessa ensimmäisessä ottelussa OrPoa tehotrion (Okuro-Friberg-Laukkanen)torjuttua peräti 23 kertaa näistä.

Ruudun lähetys käynnistyy kello 18.15 ja selostajana sekä toimittajana toimii Toni Flink. Pitkällä erätauolla nähdään henkilökuvassa Lentiskerhon italialainen päävalmentaja Matteo Pentassuglia sekä arvotaan Suomen Cupin välieräparit.

  Takaisin