Seuraa meitä somessa:

Ukrainalainen Daria Butkevych OrPon hakkuriksi

08.06.2022

Oriveden Ponnistus ja Daria Butkevych, 26-183, ovat tehneet sopimuksen ensi kaudeksi. Daria pelasi viime kauden pääsarjassa Sveitsissä Valtrassa ja sitä ennen Venäjällä toiseksi korkeimmalla tasolla Severyankassa ja Ukrainassa kaksi vuotta pääsarjassa Polissia-ZhDUssa.

- Haluan saada kokemuksia eri maiden lentopallosta ja tutustua uusiin liigoihin. Kun valmentaja Andrea Carasi otti minuun yhteyttä, hänen ajatuksensa lentopallosta kuulostivat todella mielenkiintoisilta. Carasi todella rakastaa lentopalloa ja haluan työskennellä hänen kanssaan, totesi Daria.

Hän kävi Orivedellä toukokuun lopussa ja tutustui joukkueeseen sekä taustahenkilöihin.

- Kaikki vaikuttavat todella mukavilta. Tunsin oloni heti kotoisaksi. Minusta oli hienoa, kuinka kaikki joukkueen toiminnassa mukana olevat ovat läheisiä toisilleen, aina johtoportaasta lähtien. Joukkue on energinen, nuorekas ja innostunut ja olen varma, että pelaajat sekö joukkue kehittyvät ensi kaudella aivan valtavasti. Haluan osaltani auttaa joukkuetta mahdollisimman paljon ja hyödyntää kokemuksiani muiden maiden liigoista. Joukkueessa on runsaasti taitoa ja intohimoa sekä hyvä valmentaja. Voimme saada todella hyviä tuloksia aikaan ensi kaudella, summasi Daria vielä kokemaansa.

- Orivesi muistuttaa minua kotiseudustani Ukrainassa, joka on myös metsäistä aluetta. Olen jo ihastunut orivesiläiseen luontoon, järviin ja puhtaan luonnon tuoksuun. Täällä on myös ihanan rauhallista ja kaikki tarvitsemani asiat lähellä.

Daria muuttaa Orivedelle elokuun alussa.

OrPon tiedotus

  Takaisin