Seuraa meitä somessa:

Väinämö ehdolle Mestaruusliigan puheenjohtajaksi

26.04.2014

Mestaruusliigan uudeksi puheenjohtajaksi esitetään ehdollepanotoimikunnan päätöksellä oululaista Kauko Väinämöä. Puheenjohtaja valitaan kevätkokouksessa 4. toukokuuta.

Liigaseurojen valitsemalle esillepanotoimikunnalle oli annettu tehtäväksi valmistella esitys puheenjohtajasta kevätkokoukseen. Ehdollepanotoimikunnan näkemys on, että nykyisessä tilanteessaan Mestaruusliiga tarvitsee puheenjohtajakseen yrityselämässä organisaation rakenteita ja strategioita kehittäneen henkilön ilman seurasidonnaisuuksia.

Puheenjohtajan tärkeä tehtävä tulevaisuudessa on kehittää Mestaruusliigan strategiaa, hallitustyöskentelyä ja lajin kokonaisuutta, myös yhdessä Lentopalloliiton kanssa.

Väinämö on toiminut yritysmaailmassa yli 20 vuoden ajan usean eri yrityksen toimitusjohtajana ja hallituksen jäsenenä. Tällä hetkellä hän on GASEK Oy:n toimitusjohtaja

Lentopallon puolella Väinämöllä on peli-, valmentaja- sekä tuomaritaustaa. Pelaajana hän on ollut mukana kotimaan 1-sarjassa sekä Ruotsissa 2-sarjassa jatkaen edelleen ikämiespeleissä

Teksti: Toni Flink

  Takaisin