Seuraa meitä somessa:

Väisänen jatkaa Ettassa

07.08.2019

Etta on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen viime kaudella joukkuetta kipparoineen keskitorjuja Markus Väisäsen kanssa. Jäppiläläislähtöinen Pieksämäen Tsempin kasvatti aloittaa jo viidennen kautensa oululaisseuran riveissä.

-Väisänen on tärkeä mies kokonaisuuden kannalta. Hän on johtaa omalla esimerkillään, millä on todella suuri vaikutus nuorille pelaajille. Torjuntapelissä Markus kuuluu liigan eliittiin, kommentoi Ettan päävalmentaja Olli Kuoksa tyytyväisenä.

Uutena kasvona joukkueeseen liittyy kaksivuotisella sopimuksella vuonna 1999 syntynyt libero Miro Rasinperä. Kuortaneen Lentopallon kasvatti yllätti try out- jaksolla etenkin pallollisissa harjoituksissa. Maajoukkuelibero Niklas Breilinin ”varjossa” kehittynyt ikätoveri pelasi viime kaudella ykkössarjaa Kyyjärven Kykyssä ja aloittaa nyt ensimmäisen liigakautensa.

- Oli pieni yllätys, kuinka valmis pelaaja Miro on. Hänellä on kaikki edellytykset lyödä läpi liigatasolla nopeastikin, pohti Kuoksa uudesta suojatistaan.

Myös joukkueen valmennuksessa nähdään uusia kasvoja, kun apuvalmentajana aloittaa rovaniemeläislähtöinen Sami-Pekka Laukkanen. Joukkueen fysiikkavalmennuksen on ottanut komentoonsa Valmennuskeskus Voimalan Mikko Niiranen.

Neuvotteluja käydään vielä yhden viime kauden hopeamitalistin kanssa sekä yhden tulevaisuuden lupauksen kanssa.

Etta

  Takaisin