Seuraa meitä somessa:

VaLePa käynnisteli tovin - Lakkapään voittotili jäi avaamatta

10.10.2019

Team Lakkapää aloitti tyylikkäästi hallitsevaa mestaria VaLePaa vastaan torstaina kotonaan, mutta lopulta VaLePa jyräsi koko pistepotin mukaansa 1-3 (25-21, 21-25, 20-25, 12-25)

Mikko Esko, Valepa

- Tyytyväisiä ollaan kolmeen pisteeseen. Sitä me tulimme hakemaan. Pelin alussa jäi parantamisen varaa. Meiltä puuttui alussa aggressiivisuus. Lisää kaipaamme myös terävyyttä jatkopalloissa.

Jani Sippola, Team Lakkapää

- Aloitimme hyvin. Viimeisessä erässä peli katosi, mutta kokonaisuutena tämä oli hyvä kasvojen pesu vieraspelireissun jälkeen. Erot oli tänään pienet. Varsinkin ottelun alku oli tasainen. Olemme menneet paljon eteenpäin. Keskitymme siihen. Rutiinia tarvitsemme lisää. Pystyimme pelaamaan hallitsevaa mestaria vastaan kaksi tasavahvaa erää. Yhteistyö hakkurinkin kanssa alkaa pikkuhiljaa löytyä.

Janne Kangaskokko, Valepa

- Mikko tiivisti ottelun alun hyvin. Meidän pitää löytää oikea tunnetila jo ottelun alkuun. Ottelun aikana focus heittelee liikaa. Kun vastaanotto ja oma hyökkääminen lähtee käyntiin, peli on rentoa ja tehokasta.

Henri Tuomi, Team Lakkapää

- Sippola summasi hyvin. Kaksi erää oli kauden parasta peliä. Kolmannessa erässä vastaanotto murtui. Neljännessä ei peli toiminut enää ollenkaan. Puolustuksen jälkeinen tappo meillä oli 52%, se on todella hyvä. Se on ollut viikon teemana. Vastaanoton jälkeinen hyökkäys oli sitten heikkoa. Olemme oikealla tiellä, vaikka kaksi viimeistä erää näyttivätkin pahalta.

Parhaat pelaajat:
Matias Korhonen, Team Lakkapää
Mikko Oivanen, Velapa

ProLibero:
Aleksi Mutka

Lähitapiolan pisteet
3 Oivanen VaLePa
2 Esko VaLePa
1 Sundberg VaLePa

Ottelutilasto

Kuvat: Tapani Kuoksa / Lakkapää

  Takaisin