Seuraa meitä somessa:

Verkolle pituutta, takakentälle nopeutta – KyKy-Betsetin joukkue on valmis

30.09.2023

KyKy-Betsetin joukkue täydentyy aivan kauden alkamisen kynnyksellä kahdella pelaajalla, kun riveihin tulee osaamista länsinaapuri Ruotsista sekä Atlantin toiselta puolelta Yhdysvalloista.

23-vuotias, 203cm pitkä keskitorjuja Colin Lovejoy saapuu Yhdysvalloista täydentämään Betonimiesten keskitorjujaosastoa. Hän on aloittanut lentopallon vuonna 2015, joten tämä on hänen kahdeksas pelivuotensa. Yhdysvalloissa hän on pelannut Grand Canyonin yliopistossa Phoenixissa, missä hänen joukkueensa sijoittui viidenneksi NCAA:ssa. Nyt alkava kausi on hänen ensimmäinen ulkomailla.Colin Lovejoy:

- Minulla on hyvät fiilikset sopimuksesta. Olen iloinen, miten kaikki on sujunut. KyKy-Betsetin joukkue oli minulle sopivin ratkaisu. Luulen, että voimme haastaa joukkueena liigan kärkijoukkueita ja taistella huippusijoituksista runkosarjassa.

Toinen joukkueen uusista tulokkaista on myös 23-vuotias ruotsalainen Joel Andersson. Ruotsin maajoukkueeseen kuuluva libero on ennen tätä kautta pelannut vain kotimaassaan Ruotsissa. Viime kausi kului Hylte/Halmstadin joukkueessa, missä hän oli voittamassa Ruotsin mestaruuden lisäksi Ruotsin Cupia ja Super Cupia. Hänet on valittu kolmesti Elitserienin (Ruotsin liiga) parhaaksi liberoksi, minkä lisäksi hän oli myös paras vastaanottaja koko liigassa. Palkintokaapista löytyy viime kauden kultamitalien lisäksi Ruotsin mestaruus kaudelta 2021-2022 sekä Ruotsin Cupin hopea ja pronssi kausilta 2019-2020 ja 2020-2021. Beach volley kentiltä on nuorten sarjoissa menestystä, sillä hän oli voittamassa vuonna 2019 U20 EM-pronssia.Joel Andersson:

- Olen todella iloinen, että voin laittaa kaiken energiani ja aikani harjoittelemiseen. Tämä on ensimmäinen vuoteni ulkomailla ja olen todella kiitollinen mahdollisuudesta päästä pelaamaan KyKy-Betsetin joukkueeseen. KyKy-Betsetillä on mielenkiintoinen joukkue tänä vuonna ja minusta tuntuu, että tulen tykkäämään täällä olostani. Haluan kehittyä ihmisenä sekä pelaajana ja luulen, että hyvä tunnelma treeneissä auttaa siihen. Luulen, että olemme hankala vastustaja, jos saamme kaiken toimimaan.

  Takaisin