Seuraa meitä somessa:

VIIKON OTTELU: Kaatuuko Pölkky vai kärkihaaveet Salossa?

14.02.2020

Ruudun ja Mestaruusliigan Viikon ottelu on tällä viikolla LP Viesti ja Pölkky Kuusamon kohtaaminen, joka käydään Salossa lauantaina kello 18. Kotijoukkueen runkosarjasijoituksella on vielä laaja haarukka 2.-5., kun taas vierasjoukkue on tarraamassa tiukasti kiinni onnistuessaan tässä pelissä kakkostilaan.

Neljän voiton putkessa oleva Pölkky sai viimeksi Salohallissa juuri ennen vuodenvaihdetta melkoista kyytiä, mutta sen jälkeen LP Viesti on menettänyt passarina Viktoriia Tuchashvilin sairastuvalle. LP Viesti tulee peliin 0-3 -tappio Huittista keskiviikolta niskassaan. Tätä ennen toki salolaiset voittivat viisi peliä perättäin.

LP Viestin saldo on 16-7 ja Pölkyn 17-5. Pisteitä kuusamolaisilla on yhden pelin vähemmän pelaanneena neljä salolaisia enemmän ja otteluohjelmia vertailtaessa on LP Viestin kuusamolaisten ohittaminen aika vaikeaa vaikka tästä pelistä voitto tulisikin.

Joukkueiden tilastokärjet
Pisteet Katarina Pilepic 369 - Adeja Lambert 316
Torjunnat Anna Czakan 54 - Jonna Wasserfaller 48
Ässät Katarina Pilepic 46 - Jonna Wasserfaller 47
Hyökkäys% Kayla Haneline 56% - Anna Wruck 45%
Vastaanotto% Anu Ennok 53% - Nikolina Bozicevic 52%

Ruudun lähetys käynnistyy kello 17.45 pregamella, jossa kuullaan päävalmentaja + pelaajahaastattelut. Tauon henkilökuvassa kuullaan Pölkyn päävalmentajaa Timo Tolvasta, joka on 706 liigapelillään kaikkien aikojen eniten pääsarjatasolla pelannut pelaaja.

Lähetyksen selostajana ja toimittajana on Toni Flink.

  Takaisin