Seuraa meitä somessa:

Viivi Pyhäjärvi jatkaa WoVo-paidassa

08.08.2019

WoVo Rovaniemi sai tehtyä tärkeän jatkosopimuksen viime kevätkaudella paluun mestaruusliigakentille tehneen Viivi Pyhäjärven kanssa. Ivalolaislähtöinen laituri veti hetken aikaa henkeä lentopalloilusta toissa kauden jälkeen, mutta veri veti taistelijaluonteena tunnetun pelaajan nopeasti takaisin lajin pariin.

–Polte kentälle oli kova oikeastaan koko viime kauden. Tämä pelaaminen on yksinkertaisesti niin hienoa ja vielä kun pystyn ensimmäistä kertaa panostamaan täysillä lentopalloon, niin odotan kyllä tulevaa kautta innolla, Pyhäjärvi kommentoi.

Alkava kausi on Lapin Susien kasvatille kaikkiaan kuudes WoVon paidassa. Mestaruusliigaotteluja Pyhäjärvellä on tilillään tasan 100, joissa pisteitä on kertynyt 293 kappaletta.

Myös WoVon valmennusjohto on iloinen Pyhäjärven jatkosta seuran väreissä, sillä hänen kaltaistaan taisteluntahtoa ja sisua joukkue tarvitsee.

WoVo käy neuvotteluja vielä muutaman pelaajan kanssa tulevan kauden osalta. Tällä hetkellä sopimuspelaajia joukkueessa on 11. Ulkomaalaisvahvistuksista Jenelle Jordan sekä Taylor Slover saapuvat Rovaniemelle elokuun lopussa. Joukkue on sopinut harjoitusotteluja syyskuun alkuun Pölkky Kuusamon sekä LiigaPlokin kanssa. Mestaruusliigakausi alkaa WoVon osalta syyskuun 25. päivä vierasottelulla kuusamolaisia vastaan.

  Takaisin