Seuraa meitä somessa:

Virolaisjoukkue TalTech / Tradehouse mukaan naisten Mestaruusliigaan

27.08.2020

Naisten Mestaruusliigan tulevalle kaudelle 2020-2021 saadaan mukava lisämauste, kun virolainen TalTech / Tradehouse -joukkue tulee kohtaamaan kertaalleen kaikki kymmenen liigajoukkuetta niiden kotikentällä.

TalTech / Tradehouse -joukkue koostuu pitkälti Viron maajoukkueryhmän pelaajista.. Mukana on mm. Mestaruusliigasta jo aiemmilta kausilta tuttuja pelaajia kuten Nette ja Eliisa Peit, Eliise Hollas sekä maajoukkueen perusrunkoon niin ikään kuuluvat Julija Mõnnakmäe ja Kullerkannin sisarukset Kadi sekä Liis. Lisäksi joukkue saa mahdollisesti vahvistuksia myös muista virolaisseuroista Mestaruusliigan otteluihin. Joukkueen päävalmentajana toimii Marko Mett.

Ottelumäärästä ja -kalenterista neuvotellaan vielä Mestaruusliigan ja Viron liiton kesken. (Tieto korjattu 27.8. klo 17.30)

Aiemmin virolaisjoukkueista Mestaruusliigaan ovat osallistuneet kaudella 2011-2012 Viljandi Metal ja Viimsi Spa sekä 2012-2013 Viljandi Metal. Molemmilla kausilla joukkueet olivat mukana sarjassa joulutaukoon asti.

Viron Lentopalloliiton pääsihteeri Helen Veermäe:

- Meidän tarkoitus on tarjota kotimaahan pelaamaan jääneille maajoukkuepelaajillemme mahdollisuus yhä korkeatasoisempaan lentopalloon. Mestaruusliigan joukkeiden hyvä taso takaa tähän erinomaisen mahdollisuuden. Maajoukkueen katseet ovat ensi vuoden EM-karsinnoissa. Ja tätä kautta saamme myös naisten lentopalloille lisää huomioarvoa.

  Takaisin