Seuraa meitä somessa:

WoVolle odotettu kiinnitys - Polso jatkaa joukkueessa

29.09.2020

Torstaina Mestaruusliigakauden aloittava WoVo Rovaniemi sinetöi viimeisen palasen joukkueeseensa, kun 33-vuotias libero Outi Polso jatkaa rovaniemeläisten riveissä. Neljännen kautensa WoVossa aloittava Polso on joukkueen kokeneimpia pelaajia myös ottelumäärissä, kun hän saavutti viime kauden lopulla 200 pelatun liigaottelun rajapyykin.

Polso sijoittui viime kauden runkosarjassa liberotilastojen kärkikastiin, joten siinäkin mielessä vastikään rustattu jatkosopimus on merkittävä nuorelle rovaniemeläisjoukkueelle. WoVo-päävalmentaja Teemu Mäkikyrö on tyytyväinen, että asiat Polson kanssa saatiin maaliin.

–Outi on tärkeä johtohahmo puolustamisessa ja vastaanotossa. Hän osoitti viime kaudella olevansa liigan kärkiliberoita ja on sitä varmasti myös alkavalla kaudella. Lisäksi hän tuo vaatimustasoa harjoituksiin yhdessä muiden kokeneiden pelaajien kanssa, Mäkikyrö kertoo viitaten Iida Paanaseen ja Riikkaliisa Kärkkäiseen.

WoVon kokenut kolmikko Paananen – Kärkkäinen – Polso muodostavat myös joukkueen kapteeniston seuran 30-vuotisjuhlakaudella edellä mainitussa järjestyksessä.

Polson kiinnitys luo mainion kilpailutilanteen joukkueen libero-osatolle, jossa oli jo ennestään nuori Kuortaneelta Rovaniemelle siirtynyt liberolupaus Janina Laine. Mäkikyrön mukaan Polso pystyy auttamaan nuorempiaan ja näyttämään esimerkkiä niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Polson omat ajatukset tukevat hyvin päävalmentajan mietteitä.

–Koen, että tärkein tehtäväni on auttaa joukkuetta kehittymään. Ympärillä olevan joukkueen työmoraali ja kehittymisenhalu sekä tukee että kasvattaa luottoa siihen, että tästä tulee meille antoisa kausi, Polso kertoo.

WoVon kausi naisten Mestaruusliigassa käynnistyy kotiottelulla kuopiolaista Puijo Wolleyta vastaan torstaina 1. lokakuuta klo 18:00.

  Takaisin