WoVolle tärkeä voitto liigakarsinnassa

07.04.2019

WoVo Rovaniemi otti todella tarkeän kotivoiton lauantaiina naisten liigakarsinnoissa Karelian Hurmoksesta 3-1 (16-25, 25-23, 25-18, 25-23).

Hurmos: Emmi Jalonen

Ottelu saatiin päätökseen myöhään illalla hieman ennen klo 23:a. Hurmoksen kapteeni Hanna Härkänen joutui jättämään kentän loukkaantumisen vuoksi ensimmäisen erän lopussa. Elli-Noora Hiltunen joutui useamman kerran tuomariston puhutteluun ja sai kertaalleen myös varoituksen. Karsinnat jatkuvat sunnuntaina ottelulla WoVo Rovaniemi – Puijo Wolley klo 17.00.

Janica Helenius, WoVo:

-Ensimmäinen voitto tuntuu hyvältä ja ennen kaikkea helpottuneelta. Ensimmäisessä erässä näkyi se, että kaverilla on itseluottamus, mutta meillä ei. Onneksi pystyimme toiseen erään parantamaan ja löydettiin sitä itseluottamusta. Tänään pystyimme myös ensimmäistä kertaa hoitamaan erien loput. Nyt täytyy hieman rauhoittua ennen huomista koitosta.

Emmi Jalonen, Hurmos:

-Peli lähti osaltamme hyvin käyntiin ja syöttötaktiikkamme toimi aluksi. Tuntui, että kaikki toimi ja olimme hurmoksessa, mutta en tiedä, mitä sitten tapahtui. Syöttö-vastaanottopelissä hävisimme kuitenkin lopulta tänään. Ratkaisuhetkillä olimme ehkä liian varovaisia.

Teemu Mäkikyrö, WoVo:

-Hieno voitto ilman muuta, mutta täytyy sanoa, että Joensuussa pelaavat hyvää lentopalloa. Ensimmäisen ja toisen kosketuksen laatu oli heillä selkeästi meitä parempi. Toisessa erässä voitimme muutaman pitkän pallon ja saatiin sitä kautta hieman ajatusta pelaamiseen, mutta olimme silti mielestäni enemmän purjeessa. Siinä vaiheessa, kun pääsimme johtoasemaan, niin vastustajallakin alkoi hieman maltti pettää ja pallo polttelemaan.

Marko Räsänen, Hurmos:

-Saatiin tänään yhtä hyvä startti, mitä Joensuussa viikko sitten. Pystyimme horjuttamaan vastustajaa kovalla syötöllä ennen kuin he vaihtoivat Heleniuksen kentälle, sen jälkeen taktiikkamme ei enää toiminut. Syöttötyöskentelyn heikkenemisen lisäksi meille alkoi tulla virheitä, mikä vaikeutti entisestään tekemistämme.