Seuraa meitä somessa:

WoVolle vahvistukset Australiasta ja Yhdysvalloista

24.07.2022

Australialainen Kara Inskip ja yhdysvaltalainen yleispelaaja Megan van der Meer vahvistavat WoVo Rovaniemen naisten Mestaruusliigan joukkuetta tulevalla kaudella.

WoVo on tehnyt sopimuksen tulevasta kaudesta keskitorjuja Kara Inskipin kanssa. 21-vuotias Kara on pelannut kotimaassaan Queenslandissä ja Brisbanessa, minkä lisäksi hän on pelannut Australian maajoukkueessa. Ensimmäisen ammattilaissopimuksensa tehnyt 189-senttinen keskitorjuja saapuu Rovaniemelle heti pelattuaan Australian maajoukkueen kanssa Aasian Cupissa.

- Olen todella innoissani Rovaniemelle saapumisesta. Toivon, että kauden aikana kehityn niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin. Haluan myös tutustua suomalaiseen kulttuuriin! Tavoitteena tulevalle kaudelle on se, että kehitymme joukkueena jatkuvasti, ja tätä kautta saamme aikaan menestyksekkään kauden Rovaniemellä.

WoVo on solminut sopimuksen 28-vuotiaan yleispelaajan Megan van der Meerin kanssa. Viime kaudella Albaniassa pelanneella Meganilla on kokemusta myös Tshekin pääsarjasta Prepovin riveistä sekä Ranskasta toiseksi korkeimmalta sarjatasolta Calais'n joukkueesta. Grand Rapidsista kotoisin oleva 172-senttinen yleispelaaja saapuu innolla pelaamaan Rovaniemelle.

- WoVo antaa minulle mahdollisuuden tehdä sitä, mitä rakastan eniten, eli pelata lentopalloa ammattilaisena. Odotan innolla, että pääsen jatkamaan lentopallouraani Suomessa ja samalla tutustumaan uuteen kulttuuriin. Tavoitteeni on kasvaa pelaajana ja joukkuekaverina kauden aikana, ja saada aikaan menestykäs kausi Suomessa.

  Takaisin