Seuraa meitä somessa:

Ajankohtaista

25.07.2021

Hurrikaanille kolme sopimusta

Hurrikaani- Loimaa on solminut vuoden mittaiset sopimukset passari Jarno Koivuniemen, yleispelaaja Tapio Toiviaisen ja keskipelaaja Aleksi Kaatrasalon kanssa. Koivuniemi liittyy joukkueeseen uutena pelaajana, Toiviainen jatkoi keväällä Hurrikaanissa päättynyttä sopimustaan ja Kaatrasalo tekee paluun tuttuun mustakeltaiseen peliasuun.

22.07.2021

Miki Jauhiainen valitsi Savo Volleyn

Savo Volley ja Miki Jauhiainen ovat solmineet ainakin vuoden mittaisen yhteistyösopimuksen. Suomen maajoukkueen leirityksessä mukana parhaillaankin oleva Jauhiainen on suomalaiselle lentopalloyleisölle varsin tuntematon lahjakkuus, sillä hän on viime vuodet pelannut USA:n yliopistosarjassa – siellä varsin hyvällä menestyksellä.

17.07.2021

Borichev palaa Akaaseen, Vuorinen kolmanneksi yleispelaajaksi

Dmitri Borichev tekee paluun Mestaruusliigan ja Akaa-Volleyn rosteriin. Viimeksi liigatasolla kaudella 2016-17 nähty ’Dima’ on viime vuosina nähty ykkösessä (TuTo) ja kakkossarjassa (Luolajan Kajastus).

15.07.2021

Savo Volleylle jälleen libero Japanista

Savo Volley on tehnyt yksivuotisen sopimuksen Shohei Nosen, 27, kanssa. Liberon pelipaikalle tuleva japanilainen haluaa itsestään käytettävän taiteilijanimeä Sho. 170-senttinen libero pelasi viime kaudella Israelissa.

15.07.2021

Loimulle Latvian maajoukkuemies hihalle

Raision Loimu on solminut kaksi sopimusta, joilla oranssipaidoille tulee kansainvälistä voimaa syksyllä alkavaan Mestaruusliiga-kauteen. Toinen sopimuksista on uusi fysiikkakumppanuussopimus kansainvälisen Fitness24Seven -kuntosaliketjun kanssa ja toinen on Latvian maajoukkueen yleispelaaja Kristaps Smitsin (188 cm, 23-v.) kanssa solmittu pelaajasopimus.

14.07.2021

Atte Kyrölällä alkaa jo viides kausi ankkapaidassa

Lentopallon Mestaruusliigassa kärkipaikkoja tavoitteleva Vantaa Ducks saa edelleen nauttia kokeneen yleispelaajan Atte Kyrölän asenteesta ja monipuolisesta osaamisesta. Kausi 2021 – 2022 on yleispelaaja Atte Kyrölälle jo viides kausi pääkaupunkiseudun parasta lentopalloa pelaavassa Vantaa Ducksissa.

09.07.2021

Kanadalainen Jerome Cross VaLePan hakkuriksi

VaLePan Mestaruusliigajoukkueen kokoonpano on valmis tulevalle kaudelle. Tarkan seulonnan jälkeen hakkuriksi tulee kanadalainen, kimmoisa Jerome Cross. Raivis Oiguss täydentää yleispelaaja- ja libero-osastoa. Pelaajilla on nyt harjoittelussa omatoimijakso ja joukkueharjoitukset käynnistyvät heinäkuun lopulla.

02.07.2021

Ducks luottaa amerikkalaiseen torjuntaan

Kalifornialainen Keenan Sanders liittyy uutena keskitorjujana lentopallon Mestaruusliigassa pelaavan Vantaa Ducksin miehistöön elokuun puolessa välissä. Suomi ei ole Sandersille entuudestaan tuttu, mutta sen hän tietää, että Suomi on maailman onnellisin maa.

26.06.2021

Rajala ja Siirilä jatkavat myös TUTO Volleyssa

Liiganousija TUTO Volley jatkaa tuttujen liigapelaajien julkistamista ensi kauden joukkueeseensa. Nyt vuorossa ovat Henri Rajala ja Tuomas Siirilä.

23.06.2021

Karttunen ja Siliämaa jatkavat TUTO Volleyssa liigassakin

TUTO Volley on solminut tulevan kauden kattavat jatkosopimukset Roope Siliämaan ja Antti Karttusen kanssa. Molemmilla herroilla on aiempaa kokemusta liigakentiltä. Kolmatta kauttaan TUTO Volleyssa aloittava Siliämaa on aiemmin pelannut liigaa Rovaniemellä ja Joensuussa. Karttunen, jolle tuleva kausi on Turussa toinen, on urallaan tätä ennen pelannut liigaa Pielavedellä, Kuopiossa, Joensuussa ja Vammalassa.

Lisää uutisia