Seuraa meitä somessa:

Ajankohtaista

23.09.2020

Mestaruusliigan joukkueiden harjoitusottelut

Ohessa listattuna naisten sekä miesten Mestaruusliigan joukkueiden ilmoitetut harjoitusottelut preseasonilla.

22.09.2020

Mestaruusliigan kauden avausinfo KICKOFF2020 nähtävissä suorana lähetyksenä Ruutu+.

Reilun viikon kuluttua käynnistyvän lentopallon Mestaruusliigan perinteinen avajaistilaisuus järjestetään torstaina Helsingissä biitsi.fi -hallissa Triplassa. Mukana on edustusta suurimmasta osasta liigajoukkueista päävalmentajan sekä profiilipelajan ominaisuudessa.

15.09.2020

Maajoukkuemies Elviss Krastins ainakin toistaiseksi Loimun mukana

Uusi lentopallon Mestaruusliiga-kausi alkaa lokakuun alussa. Loimu aloittaa kauden kahdella vierasottelulla Pohjois-Suomessa ja kotiavaus on edessä sunnuntaina 11.10. Loimun joukkue on muuten valmis alkavaan kauteen, mutta harjoituksista puuttuvat vielä Suomessa karanteenissa oleva libero Ryan Manoogian sekä vielä kotimaassaan koronan vuoksi jumissa olevat argentiinalaiset yleispelaaja Ignacio Luengas ja keskitorjuja Facundo Imhoff.

13.09.2020

VaLePa Hunajaturnauksen ykkönen

VaLePan lentopallon Mestaruusliigakauteen valmistautuva joukkue on sekoitus nuoruutta ja kokemusta. Mikko Eskon (42) ja Anssi Vesasen (40) johtama konkarikaarti on saanut rinnalleen neljä 2000-luvulla syntynyttä pelimiestä. Sekoitus toimi hyvin Akaan viiden joukkueen Hunajaturnauksessa. Sastamalalaiset hävisivät turnauksessa ainoastaan yhden pelin.

11.09.2020

Ruudun syyskauden Mestaruusliigan ottelut valittu

Ruutu jatkaa lentopallon Mestaruusliigan kanavana myös kaudella 2020-2021. Syyskauden ottelulistaus on nähtävissä alla. Kaikkiaan vuodenvaihteeseen mennessä nähdään vajaa 80 monikameratuotannolla tehtyä ottelulähetystä ja loput pelit ns. fanikameroilla kuvattuna.

10.09.2020

Akaan Hunajaturnaus nähtävillä Aamulehden sivuilla

Tulevana viikonloppuna 12.-13. syyskuuta Akaassa pelattava kovatasoinen miesten Hunajaturnaus on nähtävissä Aamulehden palvelussa. Lähetykset ovat Aamulehden tilaajille ilmaisia ja muut voivat tilata mm. tutustumistarjouksen kuukaudeksi 1 eurolla. Turnauksessa on mukana isäntäjoukkue Akaa-Volley, Raision Loimu, VaLePa, virolainen Saarenmaa ja Vantaa Ducks. Hurrikaani-Loimaa luopui turnauksesta torstaina..

07.09.2020

VaLePalle Mestarien liigaan passariosaston vahvistusta Pälkäneeltä

Pälkäneen Luja-Lukon ykkössarjajoukkueen pelintekijälle Sami Petterssonille avautuu huikea tilaisuus syyskuun lopussa. Pettersson lähtee VaLePan kakkospassariksi Mestarien liigan turnaukseen Romanian Galatiin. VaLePa kohtaa siellä kroatialaisen Ribola Kastelan (23.9.) ja isäntäjoukkue Arcada Galatin (24.9.).

06.09.2020

Savo Volley ja Areena Warriors pelasivat rahaa Leppävirran nuorisotyölle

Mestaruusliigaan valmistautuva Savo Volley otti kauden ensimmäisen kosketuksen pisteistä pelaamiseen, kun se kohtasi Areena Warriorsin nimellä esiintyneen vanhoista konkareista koostuneen joukkueen.

05.09.2020

Tonin All Stars viihdytti Vantaan Ducksin syyskauden avauksessa

Tonin peli kokosi Vantaan Korson Lumo-hallin turvallisiin olosuhteisiin 126 maksanutta katsojaa. Yleisölle jaettiin maskit, jotka olivat Avia Turvan lahjoittamia. Käsidesiä oli hyvin saatavilla ja kahviossa ylläpidettiin tarkkoja turvaetäisyyksiä. Vantaa Ducksin puheenjohtaja Ari Koskenoja totesi, että oli tärkeää päästä testaamaan turvallisen ottelutapahtuman järjestelyjä Mestaruusliigan kotiotteluja silmällä pitäen.

05.09.2020

Savossa perustettiin yhtiö turvaamaan savolaisen lentopalloilun tulevaisuus pitkällä aikajänteellä

Ilo Kasvaa Savossa Oy merkittiin yhtiörekisteriin elokuussa 2020. Perustajajäseniä olivat Antti Siltala, Lelu Ojansivu, Timo Perälä, Antero Asikainen Kaikki heistä ovat tunnettuja savolaisia lentopalloihmisiä: Siltala ja Ojansivu pelaajia, Perälä vahva taustavaikuttaja, Asikainen Suomen Lentopalloliiton hallituksen jäsen.

Lisää uutisia