Seuraa meitä somessa:

Ajankohtaista

17.09.2019

Montenegrolainen ”Mörköhakkuri” Vantaa Ducksiin

Lentopalloilun Mestaruusliigassa pelaava Vantaa Ducks on tehnyt sopimuksen montenegrolaisen hakkurin Bojan Strugarin kanssa. Bojan on 203 cm pitkä eli hän on ”Mörkönä” tunnetun jääkiekkotaituri Marko Anttilan mitoissa.

13.09.2019

Hurmoksen palapelin viimeinen pala löytyi Latviasta

Testisopimuksella joukkueen mukana harjoitellut latvialainen Matiss Gabdullins liittyy Karelian Hurmoksen miehistöön ja täydentää samalla joensuulaisten kokoonpanon 12 pelaajan vahvuiseksi.

10.09.2019

Krnic palaa Mestaruusliigaan Hurrikaanin paidassa

Hurrikaani- Loimaa sai vihdoin ja viimein puuttuvan palasen tulevan kauden palapeliinsä. Yksi lentopallojoukkueen tärkein palanen löytyi Kroatiasta kun passari Inoslav Krnic (190cm,40v) ja Hurrikaani solmivat tulevan kauden mittaisen pelaajasopimuksen. Muutamien epäonnisten sattumien takia miehen saaminen Suomeen ja Loimaalle venyi hiukan oletettua myöhemmäksi.

09.09.2019

Hurrikaani vei Hunaja-turnauksen nimiinsä

Lentopallon Mestaruusliigassa kolmanteen kauteensa valmistautuva Akaa-Volley isännöi viikonvaihteessa kovatasoista Hunaja-turnausta. Vieraiksi oli kutsuttu liigajoukkueet Hurrikaani Loimaa ja Vantaa Ducks, Viron parhaimmistoon kuuluva Saaremaa Vörkpalliklubi ja Suomen ykkössarjan parhaimmistosta Lempo-Volley Lempäälästä ja Turun Toverit.

08.09.2019

Savo Volley haki pelituntumaa

Mestaruusliigaan valmistautuva Savo Volley pelasi Savon Sanomat –turnauksessa Kuopiossa kaksi ottelua. Vastustajina olivat ykkössarjalaiset Pielaveden Sampo ja East Volley Savonlinnasta. Sarjaero näkyi, ja kummastakin ottelusta Savo Volley otti selkeän 3-0-voiton.

06.09.2019

Marko Määttänen Vantaa Ducksin vahvuuteen

Beach Volleyn SM-kisoissa elokuussa Jyväskylässä hopeaa veljensä Miron kanssa saavuttanut Marko Määttänen siirtyy Karhulan Veikoista Markolle jo tuttuun ankkaparveen. Marko siirtyi ensimmäisen kerran silloiseen Korson Vedon nimellä pelanneeseen liigajoukkueeseen talvella 2015.

05.09.2019

Markuss Cielavs täydensi Savo Volleyn miehistön

Mestaruusliigaan valmistautuvan Savo Volleyn joukkue on nyt valmis. Viimeisenä nimensä sopimuspaperiin laittoi Pielaveden Sammon entisen hakkurin Salvis Cielavsin poika yleispelaaja Markuss Cielavs, 19 vuotta ja 200 senttimetriä.

04.09.2019

Ettan joukkue kasassa – Sorvoja jatkaa ja Hänninen sopimukseen

Viime kaudella Mestaruusliigan hopeaa saavuttaneen Ettan joukkue tulevalle kaudelle on nyt kasassa! Etta on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen hakkuri Ville Sorvojan kanssa. Loukkaantumisista kärsinyt oulaistelaislähtöinen hakkuri lähtee tulevaan kauteen luottavaisin mielin ja samaa mieltä on myös päävalmentaja Olli Kuoksa.

03.09.2019

Lentopallon Savon Sanomat Syysturnauksessa mukana 59 joukkuetta - kaksi liigajoukkuettakin

Lentopallon Savon Sanomat Syysturnauksessa on mukana 59 joukkuetta, liigajoukkueista Savo Volley ja Puijo Wolley

02.09.2019

Mestaruusliigan näkyvyys kehittyy - kaikki liigaottelut nähtävissä Ruutu-palvelun kautta

Lentopallon Mestaruusliigan kauden 2019-2020 kaikki ottelut ovat nähtävissä Ruutu-palvelun kautta. Jo aiemmin ilmoitettujen noin 150 selostetun ottelun lisäksi tarjolla on myös loput ottelut yhden kameran ns. fanikameratuotantoina.

Lisää uutisia