Seuraa meitä somessa:

Ajankohtaista

11.11.2019

Conaway ja Kovac torjuntatilaston kärkinimet - Riikonen ja Ojansivu ässäykköset

Tuoreet Mestaruusliigan tilastot kertovat paljon mielenkiintoisia faktoja. Torjuntaykkösinä ovat LiigaPlokin Alexis Conaway ja Team Lakkapään Jakub Kovax. Ässiä on eniten lähtenyt LP Kangasala Jutta Riikosen ja Pölkyn Jonna Wasserfallerin sekä Savo Volley Lelu Ojansivun kädestä.

10.11.2019

Loimulle toinen viisieräisen voitto pohjoisesta - Tiikerit hoiteli Hurmoksen

Miesten isänpäivän väännöissä Kokkolan Tiikerit kuittasi voiton Hurmoksesta ja Loimu taisteli 3-2 -voiton Team Lakkapäästä Rovaniemellä.

09.11.2019

Vierasvoittojen liigalauantai - Hurrikaani, Loimu ja Hurmos voitokkaita

Miesten Mestaruusliigassa nähtiin lauantaina kolme vierasvoittoa, Hurrikaani voitti Vantaalla, Loimu Oulussa ja Hurmos Rovaniemellä.

06.11.2019

Ford Store Levoranta Sastamalalle jäi luu käteen Minskissä

Lentopallon miesten Mestarien liigan lohkovaiheen paikan hakeminen ei alkanut hallitsevalta Suomen mestarilta, Ford Store Levoranta Sastamala -nimellä Eurokentillä pelaavalta VaLePalta, lainkaan toivotusti. Kotijoukkue Shakhtior Sologorsk otti avauskierroksen ensimmäisestä osaottelusta voiton suoraan kolmessa erässä 3-0 (29-27, 25-22, 25-13).

05.11.2019

Savo Volley teki Tiikerit aseettomaksi Leppävirralla

Savo Volley otti jo seitsemännen perättäisen liigavoittonsa, kun se kaatoi vakuuttavasti Tiikerit tiistaina Leppävirralla 3-0.

05.11.2019

Ford Store Levoranta Sastamala (VaLePa) avaa Mestarien liigan keskiviikkona

Lentopallon Mestarien liiga pääsee suomalaisten osalta vauhtiin keskiviikkona, kun Ford Store Levoranta Sastamalan nimellä pelaava VaLePa kohtaa Minskissä, Uruchje-hallissa valkovenäläisen Shakhtior Soligorskin.

04.11.2019

Akaa-Volley vakuutti Rovaniemellä

Akaa-Volley ei anna kärkikolmikon karata miesten Mestaruusliigassa. Maanantain ainoassa Mestaruusliigan ottelussa Akaa-Volley otti 0-3 (20-25, 14-25, 18-25) vierasvoiton liigassa viimeisellä tilalla jatkavasta Team Lakkapäästä.

04.11.2019

Tiikerit yrittämään Savon valloitusta Viikon ottelussa

Kokkolan Tiikerit tulee haastamaan maanantaina kuuden ottelun voittoputkessa olevan ja vain kerran hävinneen isäntäjoukkueen Savo Volleyn Vesileppis Areenassa Leppävirralla Mestaruusliigan ja Ruudun Viikon ottelussa.

04.11.2019

Okaro ja Ropponen pistetilaston kärkiniminä

Hämeenlinnan Lentopallokerhon Oluoma Okuro jka Hurrikaani-Loimaan Antti Ropponen ovat tehneet eniten pisteitä Mestaruusliigassa. Ottelukohtaisissa keskiarvoissa Okaro on myös ykkösenä, mutta miehissä ykkösopaikkaa pitää Akaa-Volleyn Urpo Sivula.

02.11.2019

Savo Volley nappasi Hurrikaanin päänahan

Hurrikaani-Loimaan yhdeksän pelin mittainen voittoputki kauden alusta napsahti poikki lauantaina Kuopiossa, kun Savo Volley pyöräytti puhtaasti 3-0 -voiton loimaalaisista. VaLePa haki pisteet kolmessa erässä Vantaalta ja Etta löi Team Lakkapään myös minimierämäärässä.

Lisää uutisia