Seuraa meitä somessa:

Ajankohtaista

28.11.2020

Ducksille revassi Tiikereistä - Savo palasi heti voittokantaan

Vantaa Ducks haki sarjapisteet Kokkolasta ja Savo Volley puolestaan palasi yhden tappion jälkeen voittokantaan jättäen sarjakolmosen Akaa Volleyn erävoitoitta Iisalmessa.

26.11.2020

Loimu joutui lomauttamaan argentiinalaisvahvistuksensa

Jo kauteen lähdettäessä merkittäviä kulujen leikkauksia toteuttanut Loimu joutui aiemmin viikolla lomauttamaan argentiinalaiset ulkomaalaisvahvistuksensa. Yleispelaaja Ignacio Luengas ja keskitorjuja Facundo Imhoff ovat toistaiseksi poissa joukkueen toiminnasta.

25.11.2020

VaLePa hoiteli kärkikamppailun tyylillä - Hurrikaani ja Akaa-Volley myös voittoihin

VaLePa otti suoraan kolmessa erässä voiton miesten liigan kärkikamppailussa ja aiheutti näin Savo Volleylle kauden avaustappion. Hurrikaani nousi kotonaan lopulta 3-2 -voittoon Tiikereistä ja Akaa-Volley selvisi Loimun säikäyttelystä 3-1 -voitolla.

25.11.2020

Vantaa Ducksin kannattajakampanja alkaa - tavoitteena varmistaa lentopallon jatkuminen Mestaruusliigatasolla pääkaupunkiseudulla

Korson Vedon/Vantaa Ducksin puheenjohtaja Ari Koskenoja vetoaa vakavasti lentopallon kannattajiin. ”Koronaepidemian johdosta urheiluseurat ovat talousvaikeuksissa. Samaa on nähtävissä muillakin tapahtumatuotannon alueilla. Myös Vantaa Ducksin varainhankinta on vaikeutunut entisestään. Siksi avaamme mahdollisuuden yksityishenkilöille ja pienyrityksille tukea meitä. Näin voit varmistaa, että Vantaalla ja pääkaupunkiseudulla pelataan jatkossakin Mestaruusliigatason lentopalloa.”.

24.11.2020

Viikon ottelu: Jatkuuko Savo Volleyn juhlat Sastamalassakin?

Mestaruusliigan ja Ruudun Viikon ottelu on tällä kertaa absoluuttinen kärkikamppailu, kun keskiviikkona Sastamalassa kohtaavat kameroiden edessä miesten liigan sarjakakkonen VaLePa ja sarjakärki Savo Volley.

24.11.2020

Vantaa Ducksin joulukuun kotipelit siirtyvät ensi vuoteen

Vantaa Ducksin joulukuun kaksi kotiotteluna miesten lentopallon Mestaruusliigassa siirtyvät pelattavaksi myöhempään ajankohtaan. syynä siirtoihin ovat pääkaupunkiseudun koronarajoitukset.

23.11.2020

Ducksille kauden ensimmäinen 3-0 -voitto

Vantaa Ducksille merkittiin mielenkiintoisten vaiheiden jälkeen täysi pistepotti käytännössä tyhjän katsomon edessä maanantaina Lakkapaa.com:ista erin 3-0 (25-14, 26-24, 27-25)

23.11.2020

Hurmos - Hurrikaani 28.11. siirretty

Miesten Mestaruusliigassa 28.11. Joensuussa pelattavaksi tarkoitettu Karelian Hurmoksen ja Hurrikaani-Loimaan välinen kamppailu siirtyy pelattavaksi myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.

22.11.2020

Hurmos piinasi Tiikereitä Kokkolassa - VaLePa ja Hurrikaani jyräsivät puhtaisiin voittoihin

Miesten Mestaruusliigan sunnuntaissa kyti yhden superyllätyksen mahdollisuus pitkään, mutta lopulta Kokkolan Tiikerit nousi kahden erän takaa 3-2 -kotivoittoon Karelian Hurmoksesta. VaLePa sen sijaan murskasi Lakkapaa.com:in antaen vain 38 eräpistettä ja Hurrikaani haki Raisiosta myös puhtaan 3-0 -voiton.

21.11.2020

Aaltoilevasta esityksestä huolimatta Ettalle täydet pisteet Hurmokselta

Kaikkien erien ratkaisupallot kääntyivät lauantaina Oulussa lopulta Ettan hyväksi, ja pisteet jäivät Ouluun Hurmoksen vastustaeluista huolimatta lukemin 3-0 (27-25, 25-23, 25-20).

Lisää uutisia