Seuraa meitä somessa:

Ajankohtaista

26.07.2021

Dana Schmit Lentopallokerhon passariksi

Hämeenlinnan Lentopallokerhon peliä pyörittää ensi kaudella Itävallan maajoukkuepassari Dana Schmit. Elokuun alussa Suomeen saapuva pelintekijä pelasi edellisen Ranskan liigassa neljänneksi sijoittuneen Volero Le Cannetin riveissä.

14.07.2021

Sanni Vallin jatkaa Helsinki Volleyssa

Hakkuri Sanni Vallin jatkaa liiganousija Helsinki Volleyn riveissä myös tulevalla liigakaudella.

07.07.2021

Kokko jatkaa Helsinki Volleyssa myös liigassa

Keskitorjuja Mona Kokko, 22, jatkaa Helsinki Volleyssa vuoden sopimuksella.

07.07.2021

LP Kangasalan ensi kauden hakkuri Kroatiasta

LP Kangasala on solminut ensi kautta koskevan sopimuksen kroatialaisen 24-vuotiaan hakkurin Isabel Kovacicin kanssa. Kroatiasta kaudelle 2015-16 Ohioon Bowling Green State Universityyn siirtynyt 188cm pitkä hakkuri on yliopistouransa jälkeen pelannut Euroopassa kolmen kauden ajan.

06.07.2021

Milja Raitis LP-Vampulan yleispelaajistoon

Milja Raitis ja LP-Vampula Huittinen ovat solmineet pelaajasopimuksen LP-Vampulan Mestaruusliigajoukkueeseen. Tarvasjoella syntynyt 21-vuotias yleispelaaja on aiemmin edustanut Liedon Parmaa ja Tuto lentistä sekä HEL-Volleytä. Välillä hän oli Japanissa Kanazava high schoolin joukkueessa.

30.06.2021

Emmi Riikilä vaihtaa LP Kangasalan paitaan

Kolme edellistä kautta Hämeenlinnassa pelannut yleispelaaja Emmi Riikilä vahvistaa LP Kangasalan laituriosastoa. Maajoukkueen "vakiokasvoksi" viime vuosien aikana noussut Riikilä on kehittynyt isoin askelin kohti kotimaan eliittiä omalla pelipaikallaan ja nyt kehitys ja menestyksen tavoittelu tapahtuu punaisessa pelipaidassa.

28.06.2021

Ducksin it-osasto jatkaa takakentällä

Lentopallon Mestaruusliigassa pelaavan Vantaa Ducksin liberot Esko Vuorinen ja Hassib Rezai jatkavat töitään ankkojen takakentällä. Siviilissä tietoverkot, kyberuhat ja mahdolliset hyökkäykset kuuluvat arkeen. Pelikentällä tavoitteena on nostaa vastustajan aloitukset ja heidän hyökkäämät pallot.

27.06.2021

Adeja Lambert palaa Kuusamoon

Kaksi kautta jo 2018-2020 Pölkky Kuusamoa edustanut yhdysvaltalainen yleispelaaj Adeja Lambert palaa seuran paitaan tulevalle kaudelle ja täydentää kuusamolaisten liigajoukkueen

23.06.2021

Neea-Maria Joki Kangasalle yleispelaajaksi

Neea-Maria siirtyy Kangasalle kahden Kuortaneella vietetyn kauden jälkeen. Hänen kasvattajaseuransa on Woman Volley Rovaniemeltä. 17-Vuotias yleipelaaja on pelannut uransa aikana keskitorjujana sekä hakkurina, yleispelaajan tontti on tullut kuvoihin vasta muutaman viime kauden aikana.

22.06.2021

LiigaPlokille virolainen yleispelaaja

Pihtiputaan LiigaPloki on tehnyt kolme uutta pelaajasopimusta. Virolainen, 23-vuotias Silvia Pertens, tuo voimaa hyökkäyspelaamiseen ja vastaanottoon.

Lisää uutisia