Seuraa meitä somessa:

Ajankohtaista

11.05.2021

Cassie Baird ensimmäinen kolmesta LP-Vampulan ulkolaisvahvistuksesta

LP-Vampula Huittinen on solminut yksivuotisen pelaajasopimuksen amerikkalaisen Cassidy ”Cassie” Bairdin kanssa. Baird on 25-vuotias 187-senttinen yleispelaaja, joka on kotimaansa lisäksi hankkinut pelikokemusta eurooppalaisilta kentiltä.

11.05.2021

Petra Lehtinen OrPon toiseksi liberoksi

OrPon oma juniori Petra Lehtinen, 16-166, aloittaa liigauransa ja allekirjoitti 2-vuotisen sopimuksen OrPon kanssa. Petra pelaa liberotonttia ja tulee Emilia Putkisaaren kaveriksi libero-osastolle. OrPolla on nyt koossa yhdeksän pelaajasopimusta ensi kaudelle.

04.05.2021

Ollonen, Seikkula, Laukkanen jatkaa LP-Vampulan riveissä

LP-Vampula Huittisen sopimusneuvottelut ovat jo hyvässä vauhdissa. Ensimmäisenä seura julkaisee yksivuotiset sopimukset, jotka sisältävät option seuraavasta vuodesta. Ne on solmittu viime kaudella jo liigajoukkueessa esiintyneiden Aino Ollosen, Julia Seikkulan ja Laura Laukkasen kanssa.

01.05.2021

LiigaPlokille ukrainalaispassari Napalkova

Pihtiputaan LiigaPlokin passipeliä pyörittää ensi kaudella 182-senttinen, 23-vuotias ukrainalainen Lena Napalkova. Kyse on passarista, joka on ollut voittamassa Ukrainan liigamestaruutta ja Ukrainan Cupia, molempia kuusi kertaa. Meriittilistalla on lisäksi kolme voittoa Ukrainan Super Cupissa ja 2017 Kesäuniversiadien pronssimitali. Nyt päättyneellä kaudella hän pelasi Puolan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.

26.04.2021

Nusbaum Kuusamon yleispelaajaosastolle

Yleispelaajan paikalle Pölkky Kuusamo on hankkinut tulevaksi kaudeksi Yhdysvaltalaisen Carlyle Nusbaumin. Nusbaum (24v, 177 cm) pelasi menneen kauden Gislavedissä Ruotsin liigaa. Sitä ennen hän pelasi neljä vuotta Lipscombin yliopistossa ja yhden vuoden beach volleyta Washingtonin yliopistossa.

26.04.2021

Aino Etelä JymyVolleyn passariksi

JymyVolley on allekirjoittanut pelaajasopimuksen 20-vuotiaan passarin Aino Etelän kanssa. Etelä tulee Nurmoon LP Vampulan riveistä, missä hän pelasi ensin 1-sarjaa ja viime kaudella liigaa jo aiemmin JymyVolleyn kanssa sopimuksen tehneen passarin Mila Viljasen kanssa.

26.04.2021

Sanni Määttä ja Anni Toivonen jatkavat Puijo Wolleyssa

Anni Toivonen ja Sanni Määttä ovat solmineet jatkosopimuksen ja Puijo Wolley pääsee nauttimaan heidän suorituksistaan kentällä tulevallakin kaudella. Kahden uuden pelaajasopimuksen myötä Puijo Wolleyn joukkueen runko alkaa olla aika lailla kasassa, sillä sopimuspelaajia löytyy nyt 10 kappaletta.

24.04.2021

LiigaPlokille ukrainalaishakkuri Anna Yefremenko

Pihtiputaan LiigaPloki on tehnyt pelaajasopimuksen ukrainalaisen 24-vuotiaan hakkuri Anna Yefremenkon kanssa.

21.04.2021

Hämeenlinnan ensimmäiset sopimukset julki

Hämeenlinnan Lentopallokerho on rakentamassa taas totutun kovaa joukkuetta. Kauden 2021–2022 joukkueen ensimmäiset pelaajasopimukset ovat nyt valmiina.

20.04.2021

Tanskan maajoukkueen kapteeni Pihtiputaan LiigaPlokiin

Tanskalainen 22-vuotias Helena Elbæk on lentopallon naisten Mestaruusliigassa pelaavan Pihtiputaan LiigaPlokin tulevan kauden ensimmäinen julkaistava ulkolaisvahvistus.

Lisää uutisia