Seuraa meitä somessa:

Ajankohtaista

02.03.2021

Tiistaina 2.3. ainokaisena naisten pohjoisen derby

Tiistaina pelataan vain yksi liigaottelu - siinä kohtaavat WoVo Rovaniemi ja Pölkky Kuusamo. Tilastoennakot löydät täältä ja otteluennakot puolestaan tutusti etusivun ottelukalentereista.

02.03.2021

Siebring ja Breilin Mestaruusliigan helmikuun Kuukauden Tekijät

LP Viestin yleispelaaja Anniek Siebring ja Savo Volleyn libero Niklas Breilin on valittu lentopallon Mestaruusliigan helmikuun Teollisuusliiton Kuukauden Tekijöiksi. Molemmille valinta on liigauran ensimmäinen.

28.02.2021

OrPo kaatoi LP Kangasalan - LP-Vampula ja LP Viesti vierasvoittoihin.

Jo ratkenneet runkosarjan kärkisijoitukset näkyivät peluuttamisessa sunnuntaina, kun OrPo, LP-Vampula ja LP Viesti ottivat voitot. Samalla varmistui Puijo Wolleyn jääminen ulos pudotuspeleistä.

28.02.2021

Neljän liigapelin sunnuntai - 28.2. liigapelien tilastotaustat ja ennakot

Sunnuntaina pelataan kolme naisten ja yksimiesten liigaottelua. Tilastoennakot löydät täältä ja otteluennakot puolestaan tutusti etusivun ottelukalentereista.

28.02.2021

Kaikki pudotuspelivaiheet ratkaistaan kahdesta voitosta

Lentopallon Mestaruusliiga on tehnyt päätöksen kaikkien pudotuspelisarjojen pelaamisesta ns. paras kolmesta -systeemillä eli kahdesta voitosta ratketen. Mestaruusliiga joutui kaventamaan pudotuspelien otteluohjelmaa nykyisessä terveystilanteessa turvaten mahdollisimman vahvasti kauden pelaamisen loppuun asti.

27.02.2021

Lakkapaa.com ja Savo Volley verryttelivät jo puolivälieräkohtaamiseen - VaLePa löi Ducksin

Miesten Mestaruusliigassa nähtiin lauantaina viisieräinen sijoituksiin merkityksetön taisto Rovaniemellä ja VaLePan paluu voittokantaan Vantaalla.

27.02.2021

Naisissa ei vielä yhtään varmaa puolivälieräparia - Viesti ja Vampula vierasvoittoihin

Naisten puolivälieräpareista ei vielä tiedetä varmuudella yhtään lauantainkaan jälkeen. LP Viesti varmisti runkosarjan kakkospaikan voitollaan Kuusamossa ja Pihtiputaalta kävi puolestaan hakemassa pisteet LP-Vampula

26.02.2021

Lentiskerho selätti JymyVolleyn

Hämeenlinnan Lentopallokerhon hyvä isku jatkui perjantaina, kun se säilytti edelleen mahdollisuutensa 11:nnellä perättäisellä kotivoitollaan liigan kakkospaikkaan kaatamalla JymyVolleyn 3-0.

26.02.2021

Perjantain 26.2. liigapelien tilastotaustat ja ennakot

Perjantaina ohjelmassa yksi naisten ja yksi miesten liigaottelu. Tilastoennakot löydät täältä ja otteluennakot puolestaan tutusti etusivun ottelukalentereista

25.02.2021

OrPo vahva kotonaan - LP Viesti vieraissa

OrPo ei antanut torstai-iltana mahdollisuuksia vierailleelle LiigaPlokille, eikä myöskään LP Viesti sitä isännöinneelle Puijo Wolleylle.

Lisää uutisia