Seuraa meitä somessa:

Ajankohtaista

24.05.2019

Pölkylle yhdysvaltalainen keskipelaaja

Pölkky Kuusamon joukkue ensi kaudelle on lähes valmis. Joukkueessa jatkaa 17-vuotias yleispelaajalupaus Jenna Mustonen, joka on tehnyt Pölkyn kanssa vuoden kestävän jatkosopimuksen. Tuleva kausi on Jennan toinen Kuusamossa. Ensi kaudella Pölkkyä vahvistaa myös keskitorjuja Anna Wruck.

23.05.2019

Nuoria lupauksia LiigaPlokiin

Pihtiputaan lukion lentopallolinjalla opiskelevat Tuuli Tuominen ja Roosa Päykkönen liittyvät LiigaPlokin ensi kauden joukkueeseen. Molemmat ovat kuuluneet nuorten maajoukkueryhmiin.

22.05.2019

Sanna Häkkinen jatkaa OrPossa

Viime kaudella PRO-libero-kilpailun voittanut Sanna Häkkinen, 29-175, jatkaa OrPossa. Sannalla alkaa nyt 11. kausi Mestaruusliigassa.

22.05.2019

Keränen jatkaa LP Kangasalan päävalmentajana

LP Kangasalan luotsina jatkaa Arttu Keränen. Sopimus kattaa seuraavat kaksi kautta. Alkava kausi on 34-vuotiaalle Keräselle 4.kausi naisten Mestaruusliigassa valmentajana. LP Kangasala sijoittui kaudella 2018-2019 runkosarjassa sijalle 3 ja halu menestyä tulevalla kaudella on kova.

21.05.2019

Monipuolinen Conaway LiigaPlokin seuraava vahvistus

Alexis Conaway, 23, on naisten lentopallon Mestaruusliigassa pelaavan Pihtiputaan LiigaPlokin uusin sopimuspelaaja. Conaway on opiskellut kinesiologiaa Iowan Staten yliopistossa. Hänen urheilutaustaansa on kuulunut lentopallon lisäksi myös yleisurheilu ja koripallo.

19.05.2019

Trotter ja Babic Pölkyn vahvistuksiksi

Pölkky Kuusamo on solminut yksivuotiset pelaajasopimukset kahden ulkomaalaisvahvistuksen kanssa. Joukkueeseen liittyvät passari Jalissa Trotter sekä hakkuri Lucia Babic.

19.05.2019

Liberot jatkavat Pihtiputaan LiigaPlokissa

Lentopallon naisten Mestaruusliigassa pelaavan LiigaPlokin liberoina jatkavat Sini Koljonen ja Hilla Nousiainen. Tuleva kausi on 23-vuotiaalle Koljoselle jo kuudes kasvattajaseuransa paidassa. Hilla Nousiainen teki liigadebyyttinsä viime kaudella. Pihtiputaan lukion lentopallolinjan kautta liigaympyröihin noussut 17-vuotias Nousiainen on aloittanut lentopallouransa Lapinlahden Vedossa.

17.05.2019

WoVo solmi uusia pelaajasopimuksia – yhdeksän sopimusta kasassa

WoVo Rovaniemen liigajoukkueen rakennus tulevalle kaudelle on hyvällä mallilla. Seura on solminut peräti yhdeksän pelaajasopimusta tähän mennessä, joista viisi on viime kaudelta tuttua pelaajaa ja neljä pelaajaa liittyy uutena joukkueen vahvuuteen.

14.05.2019

Mestaruusliigan kauden tähdistöt valittu - Hämäläinen teki taas historiaa

Kauden 2018-2019 lentopallon Mestaruusliigan tähdistöt on valittu. Valinnan suorittivat liigajoukkueiden päävalmentajat. Valinnoissa nähtiin myös historiaa, kun LP Viestin libero Hillaelina Hämäläinen valittiin tähdistöön jo yhdeksännen kerran.

13.05.2019

Mestari-Kettunen LiigaPlokin rivehin

LiigaPloki on tehnyt sopimuksen 23-vuotiaan keskitorjuja Pilvi Kettusen kanssa. Kettunen on voittanut LP Viestissä kaksi Suomen mestaruutta ja yhden Suomen Cupin.

Lisää uutisia