LEKA Volley - Rantaperkiön Isku

30.09.2017

Isku LEKA kotiavauksen vieraaksi

LEKA Volley – Rantaperkiön Isku La 30.9.2017 klo 17:00 Studentia, Kuopio

Kauden odotettuun kotiavaukseen saapuu vastustajaksi uudistunut Rantaperkiön Isku.

LEKA aloitti kauden Varsinais-Suomen –kiertueella, josta tuomisina oli täydet kuusi pistettä. Raision Loimu ja Hurrikaani-Loimaa saivat kokea LEKA:n alkukauden vireen. Syöttö-vastaanottopeli oli parempaa kuin vastustajalla, mikä mahdollisti tehokkaat hyökkäykset laitureilta. Samuli Kaislasalo, Jan Helenius ja Redi Koci pääsivät tykittämään pisteitä hyvillä tehoilla kummassakin voitetussa ottelussa. Vastaanotossa Teemu Silventoinen suoritui hienosti.

- Viikonvaiheessa pelailtiin kauden ekat matsit ja tuloksena kaksi voittoa. Paljon parannettavaa jäi ja niitä lähdetään korjaamaan Iskua vastaan lauantaina. Mökki täyteen porukkaa ja hirmuinen mökä päälle, päästään taas nauttimaan lentopallosta Kuopiossa! Kotiavaus on aina siisti juttu ja ajatukset laitettu jo lauantaita kohti, kertoo LEKA:n Teemu Silventoinen.

Isku aloitti kautensa tiistaina, kun se kohtasi Pirkanmaan derbyssa nousijajoukkue Akaa-Volleyn. Vieraat roikkuivat pari erää tuntumassa, mutta kolmas erä oli tylyn tehokasta lentopalloa Iskulta. Helpohko 3-0 voitto avasi tamperelaisten kauden. Iskun joukkue on muuttunut paljon viime kaudesta. Valmentaja vaihtui Oskar Muuriseen ja runkopelaajista vain Tatu Härkönen ja Mika Mäntylä jatkoivat seurassa. Nimekkäimmät rekryt olivat Matti Hietanen (yp) ja Mauri Kurppa (p). Muuten joukkue koostuu lahjakkaista nuorista pelaajista.

- Joukkue lähtee kauden ensimmäiseen kotipeliin hyvistä asetelmista, vireystila ja terveystilanne näyttää plussaa. Vahvan joukkuepelaamisen kautta lähdemme hakemaan voittoa Iskusta. Isku on sekoitus kokemusta että nuoruutta ja kirkkaimpana tähtenä sillä on Matti Hietanen, joka on joukkueen henkinen selkäranka, kertoo LEKA:n päävalmentaja Jukka Tuovinen.

Ottelusta on lupa odottaa vauhdikasta hyökkäysvoittoista peliä. Se kumman syöttö-vastaanotto toimii paremmin voittaa luultavasti ottelun.

Studentian ovet sekä LEKA Pupi aukeavat klo 16:00. Myytävänä sekä suolaista että makeaa ja virvokkeita kaikkeen makuun. Lentopallo on parasta paikan päällä. Tervetuloa!

Otteluisäntä: Savon LVI-Talo

Liput ennakkoon edullisesti 8-13 € Seat 4 Me:stä

Osta lippu