Seuraa meitä somessa:

Collins ja Esko huhtikuun pelaajat Mestaruusliigassa

20.04.2018

Mestarijoukkueiden passarit, HPK:n Chloe Collins ja VaLePan Mikko Esko on valittu lentopallon Mestaruusliigan huhtikuun kuukauden pelaajiksi. Molemmat olivat olennaisessa roolissa johtaessaan joukkueensa Mestaruusliigan ykköspaikalle finaaleissa.

Esko valittiin kuukauden pelaajaksi tällä kaudella myös jo joulukuussa ja maaliskuussa. Kahden edellisen kauden aikana hänet on valittu kaksi kertaa kummallakin kaudella kuukauden pelaajaksi eli yhteensä valintoja on nyt Eskolla seitsemän. Collins valittiin kuukauden pelaajaksi myös syys-lokakuussa.

Miesten kuukauden tähdistön muodostaa kokonaisuudessaa VaLePan seitsikko. Esko, valittiin kuukauden tähdistöön tällä kaudella ennätyksellisesti jo viidennen kerran. Kaikkiaan Esko on tähdistössä 11:nnen kerran ja Olli Kunnari peräti 21:nnen kerran.

Naisten kuukauden tähdistössä on viisi pelaajaa mestarijoukkue HPk:sta ja kaksi hopeajoukkue LP Viestistä. Salolaisista kunnian saivat hakkuri Kertu Laak sekä keskipelaaja Anna Czakan. HPK:n valitut olivat Collinsin lisäksi Saana Koljonen, Daniela Öhman, Suvi Kokkonen ja ensimmäisen kerran urallaan valituksi tullut Salla Karhu.

Naisten huhtikuun tähdistö 2018
Passari: Chloe Collins, HPK (2. valinta tähdistöön)
Hakkuri: Kertu Laak, LP Viesti (3)
Yleispelaaja: Salla Karhu, HPK (1)
Yleispelaaja: Suvi Kokkonen, HPK (3)
Keskipelaaja: Daniela Öhman, HPK (5)
Keskipelaaja: Anna Czakan, LP Viesti (4)
Libero: Saana Koljonen, HPK (8)

Miesten huhtikuun tähdistö 2018
Passari: Mikko Esko, VaLePa (11. valinta tähdistöön)
Hakkuri: Urpo Sivula, VaLePa (4)
Yleispelaaja: Erik Sundberg, VaLePa (2)
Yleispelaaja: Olli Kunnari, VaLePa (21)
Keskipelaaja: Tommy Carmody, VaLePa
Keskipelaaja: Markus Kaurto, VaLePa (4)
Libero: Florian Ringseis, VaLePa (3)

  Takaisin