Seuraa meitä somessa:

Eaton ja Aquillard Tiikereihin

24.05.2016

Kokkolan Tiikerit on solminut kuusi pelaajasopimusta kaudelle 2016-2017.

Viime vuoden joukkueesta jatkosopimuksen Tiikereiden kanssa ovat tehneet Antti Leppälä, Antti Ropponen ja Robert Seppänen. Uusina kasvoina joukkueeseen liittyvät yhdysvaltalaiskaksikko Conor Eaton ja Antwain Aguillard sekä 1-sarja joukkue Napasta Tiikereihin siirtyvä Teemu Lahti. Kaikki Sopimukset ovat yksivuotisia.

Nuoresta iästään huolimatta Antti Leppälä on ollut viime vuosina joukkueen kantavia voimia. Vuodesta 2010 alkaen Kokkolan Tiikereiden riveissä pelannut Leppälä on ollut voittamassa Tiikereille kolmea SM-kultaa ja kolmea Suomen Cupia. Tulevalla kaudella Tiikereiden kasvatti pääse kokeilemaan siipiään ensimmäistä kertaa Mestareiden liigan karsinnoissa.

Viime kausi oli Antti Ropposelle todellinen läpimurtokausi. Ojansivun sairastaessa vasenkätinen hakkuri näytti epäilijöilleen kaapin paikan ja oli koko Mestaruusliigan parhaimmistoa omalla tontillaan. Tästä palkintona Antti valittiin niin olympiakarsintoihin kuin myös tulevan kesän Maailmanliigan ryhmään. Ropponen tulee olemaan isossa roolissa ensi kauden Tiikerijoukkueessa.

Puma Volleyn kasvatti yleispelaaja Robert Seppänen aloittaa toisen kautensa Tiikereissä. Vuodesta 2008 asti Mestaruusliigaa pelanneen Seppäsen viime kausi oli loukkaantumisten sävyttämä, mutta tulevalla kaudella miehen voi odottaa taistelevan tosissaan avauskuusikon paikasta.

Tiikereiden peliä pyörittää tulevalla kaudella jenkkipassari Conor Eaton. 28-vuotias Eaton pelasi viime kaudella Rantaperkiön Iskun joukkueessa. Eaton tunnetaan pelikentillä taitavana passarina ja kovana taistelijana, joka pelaa jokaisen pallon loppuun asti. Ennen Iskua hän on pelannut Tanskan ja Ruotsin pääsarjoissa.

Keskitorjujaosastolle Tiikerit saa niin ikään uuden kasvon kun Antwain Aguillard siirtyy Tiikereihin. Kaksimetrinen jenkkikeskari pelasi viime kaudella Romaniassa C.S. Volei Club Banatulin joukkueessa. Tätä ennen Aguillard pelasi Italian A1 liigaa Tonazzo Padovan joukkueessa. Suomalainen lentopalloyleisö muistaa Aguillardin Lentopalloseura ETTA:n riveistä, jossa mies pelasi kaudella 2013-2014.

Joukkueeseen saadaan myös uutta nuorta verta, kun 1-sarjajoukkue Napasta Tiikereiden vahvuuteen liittyy Teemu Lahti. 20 vuotias Lahti tulee Tiikereihin päävalmentaja Jukka Mäkihannun vanavedessä, jonka valmennuksessa hän pelasi viime kauden.

Tiikereiden päävalmentaja Jukka Mäkihannu on tyytyväinen uusiin sopimuksiin.

- Joukkueen rakentaminen on hyvässä vauhdissa. Uskon että kesäkuun alussa ollaan hyvällä mallilla ja pääsemme suunnittelemaan kautta eteenpäin. Lepän, Ranen ja Roopen mukaan saanti oli tärkeää jatkuvuuden ja kulttuurin säilymisen kannalta. Toivottavasti muidenkin viime kauden Tiikereiden mahdollinen jatko ratkeaa pian, toteaa Tiikereiden uusi päävalmentaja Jukka Mäkihannu.

Tiikereiden pelaajasopimukset kaudelle 2016-2017

Antti Leppälä
Pelirooli: keskitorjuja
Pituus: 195cm
Syntynyt: 08.07.1992
Viime kauden seura: Kokkolan Tiikerit

Antti Ropponen
Pelirooli: hakkuri
Pituus: 193cm
Syntynyt: 17.08.1995
Viime kauden seura: Kokkolan Tiikerit

Robert Seppänen
Pelirooli: yleispelaaja
Pituus: 193cm
Syntynyt: 14.07.1990
Viime kauden seura: Kokkolan Tiikerit

Conor Eaton (USA)
Pelirooli: passari
Pituus: 190cm
Syntynyt: 02.12.1987
Viime kauden seura: Rantaperkiön Isku

Antwain Aguillard (USA)
Pelirooli: keskitorjuja
Pituus: 200cm
Syntynyt: 22.08.1989
Viime kauden seura: C.S. Volei Club Banatul, Romania

Teemu Lahti
Pelirooli: yleispelaaja/hakkuri
Pituus: 190
Syntynyt: 1996
Viime kauden seura: Napapiirin Palloketut (1-sarja)

  Takaisin