Seuraa meitä somessa:

Esko jatkaa VaLePassa - toiminnanjohtaja vaihtuu

23.05.2017

Passari Mikko Esko jatkaa miesten mestarijoukkue VaLePan riveissä kaksivuotisella sopimuksella. Samalla VaLePa julkaisi toiminnanjohtajan vaihtuvan.

Maajoukkueen ja VaLePan huippupassari Mikko Esko on tehnyt seuran kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen. Mikon taito ja palo siivittävät joukkuetta eteenpäin. Yli 270 maajoukkuepelin passari uhkuu intoa seuran vahvojen tavoitteiden saavuttamiseksi. Mikko on loistavassa kunnossa.

- Tuleva kausi on mielenkiintoinen ja haasteellinen. Mestarien liigan lohkovaiheessa pelejä on paljon ja myös kovia pelejä, mikä on hyvä asia. Olemme Suomessa hallitsevia tuplamestareita ja sen uusiminen ei ole helppoa. Töitä on tehtävä entistä kovemmin ja jokaisen pelaajan motivaation on oltava korkealla, jotta menestymme sekä kansainvälisillä että kotimaisilla kentillä, sanoo Mikko Esko maajoukkuepelien keskeltä. 

- Tavoitteemme on tehdä kaudella 2017-18 suomalaista lentopallohistoriaa. Haluamme päästä kivikovassa eurooppalaisessa Mestarien liigassa vähintään lohkovaiheeseen. Suomessa tahdomme uusia Cupin ja Mestaruusliigan voitot. Nyt on aika ottaa seuraavat askeleet kohti uutta menestystä, sanoo VaLePan puheenjohtaja Jarmo Nieminen.

Vuodesta 2011 alkaen VaLePa on ollut Mestaruusliigassa aina mitaleilla. Kultaa on vuosilta 2012, 2014 ja 2017. Hopeaa vuosilta 2011 ja 2016 sekä pronssia vuosilta 2013 ja 2015. Tiukassa CEV-cupissa VaLePa on edennyt vakuuttavasti ja kaatanut suuria joukkueita.

Seuran uutena toiminnanjohtajana aloittaa kesäkuun alussa Hanna Arve-Talvitie, joka siirtyy tehtävään Loimaan Hurrikaaneista. Vankan lentopallotaustan omaava Hanna tiivistää entisestään urheilulliseen menestykseen tarvittavaa taustatyötä.

- Seuran kannattajat, talkoolaiset ja yhteistyökumppanit sekä laaja juniorityö ovat meille korvaamaton voimavara. Viemme sastamalalaista lentopalloa raikkaasti tulevaisuuteen, sanoo toiminnanjohtaja Hanna Arve-Talvitie.

VaLePa kiittää toisiin tehtäviin siirtyvää toiminnanjohtaja Teemu Tolosta onnistuneista ja innostavista kausista.

  Takaisin