Seuraa meitä somessa:

Herrera pelaa Sampo Volleyn paitaan

18.08.2017

Sampo Volley sai joukkueeseen merkittävän vahvistuksen, kun vanha tuttu Enderwin Herrera palaa jälleen sampopaitaan.

Venezuelasta kotoisin oleva yleispelaaja pelasi muutaman viime vuoden Kokkolan Tiikereissä ja oli sielläkin tärkeä lenkki Tiikereiden menestysvuosina. Sammossa Herrera voitti mestaruuden 2009.

Eddy tunnetaan taitojensa lisäksi eloisasta olemuksestaan, joka pelaa suurella sydämellä ja tunteella paitsi joukkueelleen, myös yleisölle. Herrera on harjoitellut kesän kotimaassaan omatoimisesti. Perjantaina hän saapui Suomeen ja liittyy heti joukkueen mukaan. Harmillisesti lennot olivat pahasti myöhässä, eikä hän ehtinyt mukaan järjestettyyn tiedotustilaisuuteen.

Valmennuksen kommentit asiasta löytyvät Sammon facebook-sivulla olevasta videosta ja Herreran haastattelu saadaan heti, kun mies ehtii Kuopioon saakka.

Eddyn sopimus on yksivuotinen ja sen taustalla on joukko yrityksiä ja yksityishenkilöitä, joiden kohdennettu tuki mahdollisti Herreran paluun. Tämä ”Eddy Support Team” tulee olemaan kauden aikana mukana erilaisissa tapaamisissa ja esillä ottelutapahtumissa.

Joukkueessa on nyt täydet kaksitoista pelaajaa, eikä lisämiehitykselle toistaiseksi ole tarvetta. Pelaajarosterin lisäksi joukkueen johto on hyvissä käsissä, kun huoltajana jatkaa Hannu Vauhkonen. Hannun panos joukkueen eteen on korvaamaton, hän huolehtii harjoitusten alkuun salin kuntoon, otteluissa on juomapullot aina käden ulottuvilla ja kaikki muutkin pienet yksityiskohdat ovat Hannulla hallussa.

Joukkueen kesäharjoitukset ovat sujuneet hyvällä fiiliksellä ja kovalla asenteella. Pelikalenteri pyörähtää käyntiin harjoitusotteluilla, ensimmäisenä pelataan Pielavedellä 1.9. Pärnun joukkuetta vastaan, joka nyt on vastavierailulla Suomessa. Seuraavana päivänä pelataan myös Tiikereitä vastaan ja pian on edessä myös perinteinen Savon Sanomien syysturnaus Kuopiossa.

  Takaisin