Seuraa meitä somessa:

Jymylle ensimmäiset sopimukset - Tuomela jatkaa päävalmentajana

12.05.2017

Nurmon Jymyn naisten liigajoukkueen rakentaminen etenee aikataulussa.

Torstaina allekirjoitettiin ensimmäiset pelaajasopimukset. Tässä vaiheessa sopimuksen on tehnyt kuusi pelaajaa. Joukkue täydentyy lähiaikoina.

Sopimuksen ovat allekirjoittaneet myös Jymyn 1-sarjajoukkueessa pelanneet Sara Niemi (keskitorjuja), Pauliina Vilppola (libero), Sofia Norrbacka (keskitorjuja), Emmi Riikilä (yleispelaaja), sekä urheiluakatemialainen Rosa Rajala (yleispelaaja/hakkuri). Kasvattajaseuraansa Jymyyn Pihtiputaan liigavuoden jälkeen palaa passari Julia Niemi (sopimuksessa opiskelupykälä).

Joukkueen päävalmentajana jatkaa Kari Tuomela. Tuomela aloittaa valmentajana 31:nnen kauden. Myös fysiikkavalmennuksesta vastaava Teemu Rauhala on ollut Jymyn naisten taustatiimissä mukana jo aiemmin. Uutena Jymy-tiimiin tulee Timo Rajala, joka vastaa joukkueen tilastoinnista. Joukkueenjohtajana toimii Juhani Niemi ja huoltajana Eeva-Liisa Tuomela.

Jymy on koonnut myös joukkueen taustavoimia. Taloudesta vastaavat Jaakko Lepistö team managerina sekä Katariina Toivola. Markkinointi ja tiedotus ovat Marja Tyynismaan ja Terttu Karhumaan vastuulla.

Nurmon Jymyn naisten lentisliigapaikka varmistui Lentopalloliigan hallitus hyväksyi perjantaina pitämässään kokouksessa Nurmon Jymyn liiga-anomuksen, ja vahvisti täten joukkueen osallistumisen naisten lentopalloliigaan kaudella 2017-2018.

  Takaisin