Seuraa meitä somessa:

Kurttila ei jatka VaLePassa - Sundbergille 2-v sopimus

22.04.2018

Sami Kurttila ei voi enää jatkaa VaLePan valmentajana. Kurttilalla oli kahden vuoden virkavapaus Oulun urheiluakatemiasta ja se päättyy huhtikuun loppuun

- Sami on ollut kaksi kautta erossa perheestään ja ensi vuonna nuorimmainen menee kouluun ja vanhempi poika 9. luokalle. Näistä syistä Kurttilan oli pakko kieltäytyä VaLePan tarjoamasta jatkosopimuksesta, VaLePa kertoi tiedotteessaan kultajuhlista

– Tämä on yksi elämäni vaikeimmista päätöksistä, mutta tässä tilanteessa minulla ei ole mahdollisuutta jatkaa VaLePassa, toteaa Kurttila haikeana. – Täällä kaikki on toiminut erinomaisesti ja tämä ollut valmennusurani parasta aikaa, Kurttila jatkaa. 

VaLePan päävalmentaja Sami Kurttilalle voidaan hyvällä syyllä antaa arvonimi mestarivalmentaja. Hän on kolmesti ollut Mestaruusliigan ja Suomen Cupin loppuottelussa ja aina johdattanut joukkueensa voittajaksi. 

Erik Sundberg on puolestaan allekirjoittanut VaLePan kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen. Ruotsin maajoukkuekapteeni on saanut kauden aikana ottaa huimia kehitysaskeleita. Vastaanottoon on tullut rutkasti varmuutta ja korkealta lähtevään hyökkäykseen rohkeutta, voimaa ja tehoa. Sundberg on vakuuttunut, että VaLePa on hänelle juuri oikea paikka kehittyä huippuammatilaiseksi.

VaLePan sopimustilanne on varsin hyvä, Mikko Esko, Markus Kaurto, Olli Kunnari, Erik Sundberg, Urpo Sivula, Niko Suihkonen sekä Rami Rekomaa jatkavat VaLePassa. Tavoitteena on löytää mahdollisimman pian uusi valmentaja ja sitten suunnitella hänen kanssaan, millaisia pelaajia hankitaan.

  Takaisin