Seuraa meitä somessa:

LiigaPlokille kanadalaista täydennystä

20.08.2018

LiigaPlokin viimeisin hankinta omn 23-vuotias kanadalainen Miranda Dawe.

Lentopallon naisten Mestaruusliigan pelaavan Pihtiputaan LiigaPlokin joukkueen kokoonpano kokee muutoksen, kun Sanni Määttä aloittaa opiskelun Kuopiossa. Opiskelupaikan avautuminen merkitsee sitä, että Määttä pystyy olemaan joukkueen mukana selkeästi pienemmällä panoksella kuin alkuperäinen tarkoitus oli.

Joukkuetta tulee sen vuoksi täydentämään 23-vuotias kanadalainen Miranda Dawe.

-Tietysti olemme Sannin puolesta onnellisia, että hän pääsee opiskelemaan haluamalleen alalle. Joukkueen kannalta tilanne on tietysti harmillinen, sillä Sannille oli kaavailtu merkittävää roolia tulevalla kaudella. Kotimaista korvaajaa oli vaikea löytää ja siinä mielessä Miranda Dawen oma yhteydenotto sattui ajoituksellisesti oikeaan kohtaan ja hänestä saamme täydennystä pelaajistoomme”, toteaa päävalmentaja Jukka Koskinen.

Joukkueen hierojaksi ja huoltajaksi palaa viiden vuoden tauon jälkeen Marko Kahilainen, joka toimi tehtävässä vuosina 2009-2013.

Pelien alkamisajat muuttuvat. Viikonloppupelit (lauantai, sunnuntai ja arkipyhät) alkavat jatkossa klo 17.00. Viikolla (maanantai-perjantai) alkamisaika on entiseen tapaan klo 18.30. Tällä pyritään palvelemaan katsojakuntaa paremmin.

  Takaisin