Seuraa meitä somessa:

LP Kangasala ja HPK vierasvoittoihin

07.12.2016

Torstai-illan naisten liigavoittajat olivat vierasjoukkueet, kun LP Kangasala voitti Orivedellä ja HPK Rovaniemellä.

OrPon kahdeksan liigavoiton putki katkesi torstaina kotikentällä, kun paikallisvastustaja LP Kangasala haki kauden neljännen voittonsa erin 1-3 (25-17,22-25,15-25,22-25)

Kangasala maksoi kalavelkansa ja vei pisteet mennessään. OrPolla peli kulki vain ensimmäisessä erässä, jonka jälkeen alkoi kivisempi tie.

Diana Segovia, LP Kangasala:

- Alku oli vaikea. Teimme kovasti töitä tällä viikolla ja harjoittelu tuotti tulosta. Keskityimme peliin ja saimme

Janisa Johson, OrPo:

- Aloitimme hyvin, menetimme energiat ja keskittyminen ei ollut riittävän hyvä.

Virginie de Carne, LP Kangasala:

- Ei ollut helppo peli eikä paikka. Saimme otetta pelistä ensimmäisen erän jälkeen. OrPo on joukkue, joka ei luovuta. Saimme syöttömme toimimaan, taktiikka toimi.

Satu Natunen, OrPo:

- Onnittelut Kangasalalle. En pystynyt valmistamaan joukkuetta tähän peliin. Keskittyminen herpaantui ensimmäisen erän jälkeen.

Otteluisäntä Oriveden Osuuspankki valitsi joukkueiden parhaiksi LP Kangasalasta Segovian 27/+19 ja OrPosta Janisa Johnsonin 19/+7.

LähiTapiolan pisteet
3 Segovia, LP Kangasala
2 Johnson, OrPo
1 Gogic, LP Kangasala

Oriveden Ponnistus - LP Kangasala 1-3
25-17, 21-25, 15-25, 22-25
Oriveden Ponnistus: Johnson 19/+7, Terrel 12/+-2, Holm 10/+1
LP Kangasala: Segovia 27/+18, Öhman 14/+10, Salomäki 10/+-2
Katsojia: 570

Lehdistötilaisuus

Ottelutilasto

HPK:lle kauden kymmenes - edelleen vain yksi erätappio

WoVo Rovaniemen oli vuoro torstaina kokea HPK:n hurja vire. WoVon ensimmäinen tappio omalla kotikentällä Lapin urheiluopistolla tuli 0-3 (19-25, 19-25, 26-28).

HPK vei kaikki joukkueiden runkosarjan kolme keskinäistä kohtaamista lukemin 3-0. Tänään WoVo oli lähellä viedä yhden erän, kun sillä oli kolmannessa erässä kaksi eräpalloa. HPK selvitti ne ja käytti oman kolmannen ottelupallonsa hyväkseen.

Hillary Hurley (HPK):

- Oli kova ottelu. He tulivat kovaa päälle ja olemme joukkue, jonka kaikki haluavat voittaa. En oikein osaa sanoa salaisuuttamme. Olemme hitsautuneet hyvin yhteen ja meillä on kova rutiinitaso.

Jazmine White (WoVo): - Tottakai pettynyt siihen, että hävittiin mutta Hpk on todella hyvä joukkue. Yritimme kyllä kaikkemme mutta ei tänään rittänyt. Tyytyväinen täytyy olla siihen kuinka ahdistimme heitä toden teolla kolmannessa erässä.

Päävalmentaja Luca Chiappini (HPK):

- Kova ilta tosiaankin. Teemu oli tehnyt pari muutosta viime viikonlopusta ja ne onnistuivat mielestäni hyvin, joka taas vaikeutti meidän peliämme. Täällä Rovaniemellä pitää aina pelata hyvin jos haluaa voittaa, joten tyytyväinen olen kyllä tulokseen.

Päävalmentaja Teemu Mäkikyrö (WoVo):

- Pari muutosta tosiaan tehtiin sitten sunnuntain ja ne onnistuivat ihan ok. Vastaanotossa tehtiin tänään muutamia helppoja virheitä. Syöttö alkaa hiljalleen löytymään mutta ei sekään vielä ihanteellisella tasolla ole. Kaikkea on oikeastaan yritetty tässä aallonpohjassa tehdä, joukkue on pitänyt keskenään palavereja yms.

LähiTapiolan pisteet
3 Hurley HPK
2 White WoVo
1 Rautiainen HPK

WoVo Rovaniemi - HPK 0-3
19-25, 19-25, 26-28
WoVo Rovaniemi: White 14/+10, Miilen 13/+2, Rantanen 12/+4
HPK: Hurley 19/+12, Korhonen 10/+6, Mayfield 9/+4
Katsojia: 530

Ottelutilasto

Kuvat:
Esko Nevala / WoVo
Veli-Jussi Lietsala / OrPo

  Takaisin