Seuraa meitä somessa:

LP Viestille täysi pistepotti pohjoisesta

22.11.2015

Naisten liigakärki LP Viesti saalisti täydet kuusi pistettä viikonlopun pohjoisen kiertueeltaan. Sunnuntaina kaatui WoVo Rovaniemi suoraan kolmessa erässä.

Kaksi ensimmäistä erää WoVo (6-4) jaksoi taistella erien voitosta kunnolla. Erien lopussa tuli kuitenkin esiin vieraiden uskomattoman vahva rutiini ja erien loput kääntyivät LP Viestille (11-1).

Kolmannessa erässä kotijoukkue teki omia virheitä ja LP Viesti pääsi muutaman pisteen karkumatkalle, josta se ei enää luopunut. Ansaittu voitto vieraille, se oli parempi kahdesta paikallaolijasta.

Roosa Koskelo, LP Viesti:

- Ei tänään saatu ihan sitä parasta virettä esille mutta 0-3 voitto on aina hyvä. On tullut matkustuskilometrejä viime aikoina ihan kiitettävästi, että sekin voi selittää hieman vaisuutta. Meidän päänahkamme on aina haluttua tavaraa joten voitto on aina voitto.

Johanna Pekkarinen, WoVo:

- Vähän jäi piippuun tänään. Ei saatu mekään parasta irti ja se harmittaa. En osaa sanoa sille mitään erityistä syytä miksi ei tänään ylletty parhaalle tasolle. Kovin on pelimme heitteleväistä eikä päästy rytmiin tänään missään vaiheessa.

Päävalmentaja Kari Raatikainen, LP Viesti:

- Eilen oli meiltä parempaa peliä kokonaisuutena. Pelaajien focus katosi johonkin kolmannessa erässä, kun peli vaikutti ratkenneelta ja se ei kuulu tähän hommaan ollenkaan. Saatiin tuplavaihdoilla rytmitettyä peliä niin että oma peli pysyi kasassa tänään.

Päävalmentaja Teemu Mäkikyrö, WoVo:

- Ei tänään lähtenyt, ei ollenkaan. Oli paikka iskeä kotiyleisön edessä mutta jotenkin siitä tuli laiskanpuoleinen esitys. Täytyy lähteä tarkastelemaan missä syyt tällaiseen esitykseen ovat. Tämän pystyi kyllä aistimaan jo aamulla, että tänään emme ole parhaimmillamme. Ensi viikolla vedetään vähän enemmän happea ja muutetaan hieman harjoittelun rytmitystä, jotta saataisiin koneesta kaikki irti sitten tulevana lauantaina.

WoVo Miilen 13/+3, Kosonen 10/+4, Pekkarinen 7/+3
LP Viesti Vilponen 14/+9, Rakic 12/+7, Kosonen 11/0
Yleisöä 621
T 8-7, Ä 6-7, SV 8-5, H% 34-40, VO% 45-50

LähiTapiolan pisteet
3 Rakic LP
2 Heikkiniemi LP
1 Rovanperä WoVo

Ottelutilasto

Kuvat:
Esko Nevala / WoVo

  Takaisin