Seuraa meitä somessa:

OrPolla tšekkivieraita Challenge Cupissa keskiviikkona

23.01.2018

Oriveden Ponnistus jatkaa ainoana suomalaisena naisjoukkueena 16 parhaan joukossa tämän vuoden lentopallon Eurocupeissa. Seuraava askel on edessä keskiviikkona, kun Orivedelle saapuu tšekkiläinen TJ Ostrava.

Challenge Cupin 1/8 finaalien nsimmäinen osaottelu pelataan Oriveden liikuntahallissa 24.1. kello 18.30 alkaen. Yle Areena näyttää ottelun suorana lähetyksenä, Toni Flink selostaa.

OrPo selviytyi avauskierroksella ilman erätappioita kosovolaisesta Ferizajsta ja samoin teki Ostrava kroatialaisesta Zok Osijekista.

TJ Ostrava on Tšekin liigassa kolmannella tilalla edellään Mestarien liigassa pelaava tappioton Prostejov sekä Olomouc. Maan cupissa joukkue on selviytynyt helmikuun välieriin.

Tšekin maajoukkuevalmentajanakin toimivan Zdnek Pommerin johtaman ryhmän kovimmat nimet ovat maajoukkueessa EM-kisoissakin syksyllä Georgiassa ja Azerbaidjanissa pelanneet keskipelaaja Iva Nachmilnerova ja passari Katerina Valkova. Joukkueen ainoa ulkolaispelaaja on Liettuan ykkösnainen Vilte Makauskaite.

OrPon peli on napsunut kivasti Mestaruusliigassa kohdilleen, viimeisenä merkkinä LP Viestin voitto suoraan kolmessa erässä. Apostolos Ikonomoun valmentaman ryhmän syömähampaina ovat brassit Franciele Stedile ja Francyele Lemos, mutta muilta tarvitaan tällä tasolla isoja apuja.

Parin voittaja kohtaa puolivälierissä voittajan parista Dinamo Krasnodar (Venäjä) - Strabag VC Bratislava (Slovakia).

  Takaisin