Pölkky kuittasi sunnuntain tappionsa

12.01.2017

Pölkky Kuusamon tappioton kotipelien sarja jatkui, kun WoVo Rovaniemi kaatui 3-0 (25-22, 25-22, 25-20).

Pölkky ja WoVo mittelivät paremmuuttaan toistamiseen lyhyen ajan sisällä ja kotijoukkue vei ottelun sunnuntain tapaan suoraan 3-0 voitolla. Silloin kotijoukkueena oli WoVo ja lopputulos sama. Illan peli oli melkolailla tasaväkinen, eikä isoja repsahduksia sattunut kummallekaan joukkueelle, vaikka muutaman pisteen putkia nähtiinkin.

Vierasjoukkue WoVo tuli hyvin peliin sisään ja johtikin ensimmäistä erää ensin 0-3 ja hieman myöhemmin 1-5. Peli tasoittui kotijoukkueen päästessä alun haparoinnin jälkeen pelirytmiin mukaan. Erät olivat pieniä karkumatkoja lukuun ottamatta melko tasaisia 20 pisteen tuntumaan asti. Erien loput olivat Pölkyltä hyviä ja joukkue osoitti niissä tahtoa erien ja ottelun voittamiseen. Aloitusten vastaanotossa uurastanut Olena Prokopenko kuittasi toisen ja kolmannen erän kotijoukkueelle.

Janika Rontti, WoVo:

-Peli oli ylä- ja alamäkeä ja pelin jälkeen on hieman tyhjä olo. Hyvä fiilis oli kuitenkin pelata pelitauon jälkeen. Laatua ja tarkkuutta vielä lisää omaan peliin.

Lotta Piesanen, Pölkky:

-Hyvä fiilis jäi pelistä. Eka erän huonon alun jälkeen saimme oman pelin kuntoon. Hallitsimme peliä sen jälkeen ja vaikka olimme takamatkalla, koko ajan uskoimme voittavamme. Omaan peliin olen tyytyväinen ja suuri kiitos passarillekin: Passi oli tänään kohdillaan.

Teemu Mäkikyrö, päävalmentaja WoVo:

-Aikalailla samanlainen peli kuin Rovaniemellä, mutta toisin päin. Peli ei noussut huipputasolle. Ylä- ja alamäkeä ja välillä erikoista pallottelua.

-Taktisesti ei pystytty samaan kuin sunnuntaina. Oman nelospaikan pelaamiseen olen eniten tyytymätön. Kolmannessa erässä annetiin helppoja palloja vastapuolelle. Toivottavasti saadaan peliä tasaisemmaksi. Treeneissä on ollut jo laadukkaampaa tekemistä ja kaikki pelaajat ovat nyt terveitä. Peli pitää saada loksahtamaan kohdilleen, emmekä niinkään tuijota runkosarjan menestystä.

Tuomas Alatalo, päävalmentaja Pölkky:

-Runkosarjan osalta saatiin pohjoisen 'herruus' meille (voitot 2-1) ja siitä olen tyytyväinen. Kuten Teemu totesikin, peli oli toisinto sunnuntain pelistä toisin päin.

-Meillä oli laitapelaaminen paremmalla tasolla ja siitä suuri kiitos Iidalle (Paananen). Torjunta-puolustuspelaamiseen olen myös tyytyväinen. Saatiin hyviä vaimennuksia ja koppeja. -Lauantaina tänne tulee Orpo, joka on kova porukka. Meillä pitää pystyä tästä parantamaan.