Seuraa meitä somessa:

YLE Areenan maanantai-illassa HPK - LP-Vampula

20.03.2017

YLE Areenan esittää maanantaina kello 18.24 alkaen HPK:n ja LP-Vampulan kolmannen puolivälierän, jossa kotijoukkueella on katkolla paikka välieriin.

HPK hakee voitollaan paikkaa naisten Mestaruusliigan välierissä jo 20:nnen kerran peräkkäin. Viime kaudellahan HPK nappasi mestaruuden Hämeenlinnaan kevään huikeassa finaalisarjassa.

Puolivälien kaksi ensimmäistä ottelua HPK on voittanut kotonaan keskiviikkona 3-1 ja vieraissa Vammalassa lauantaina 3-0. Myös runkosarjan kaikki kolme keskinistä HPK otti nimiinsä: 3-0 ja 3-0 kotonaan, sekä 3-2 Huittisissa.

Allison Mayfield (38/+20) on ollut joukkueen ykköstykki. Keskipelaajat Michaela Madsen (25/+19) ja Karoliina Friberg  (17/+14) ovat olleet myös vastustajalle todella kovia pideltäviä. Hakkuri Piia Korhonen (17/+4) sen sijaan ei ole yltänyt vielä omalle korkealle tasolleen ottelusarjassa. Bryn Kehoe Eaton hoiteli avauspelin passihommat ja toisessa Katja Kylmäaho jakoi tehtävän yhdysvaltalaisen kanssa.

LP-Vampula aloitti ottelusarjan todella terävästi voittaen Hämeenlinnassa avauserän ja johtaen toista 10-3. Tämän jälkeen sillä on kuitenkin ollut vaikeuksi pysyä HPK:n kyydissä. 

Binetou Sow (23/0) ja Elli-Noora Hiltunen (21/+2) ovat olleet LP-Vampulan tehokkaimmat pelaajat. Venla Raitala esiintyi edukseen toisessa ottelussa.

Arttu Keräsen valmentama LP-Vampula lähtenee tähänkin otteluun ns. all-in -menttaliteetillä rikkomaan vahvalla syötöllä HPK:n vastaanottoa ja näin vaikeuttamaan erityisesti heidän keskipelaamista sekä Korhosen hakkuripeliä. Vastaanottopelissä Sow-Raitala -kaksikko sekä libero Julia Porsanger tarvitsevat myös kovan illan pitääkseen joukkueen taistelussa tiukasti mukana.

HPK:n edellämainittujen pelaajien lisäksi avainasemassa on libero Eveliina Rautiainen sekä seitsikon täydentävä toinen yleispelaaja Salla Karhu tai Kinga Kasparzak.

YLE  Areena ja Fanseat esittävät ottelun kello 18.24 alkaen. Selostajana ottelussa on Toni Flink ja asiantuntijana LP Viestin apuvalmentaja Janne Harju.

  Takaisin