Seuraa meitä somessa:

Sampo Volley - Loimu

14.01.2018

Aleksi Mutkan ennakkotunnelmat

Moro!

Sunnuntaina on tiedossa tämän vuoden ensimmäinen peli Ahmon koululla ja vastassa tällä kertaa Raision Loimu, jota vastaan pelasimme viimeksi Kerttulassa. Raisiossa hävisimme tiukan väännön 3-2. Tuossa pelissä oli paljon hienoja suorituksia ja kentällä näkyi myös suuria tunteita molemmin puolin. Kerttulassa pelatusta pelistä jäi paljon hampaankoloon, enkä itsekään malttaisi millään odottaa tulevaa peliä Loimua vastaan.

Raision Loimu pelasi syyskaudella melko ailahtelevasti, mutta he silti näyttivät kaikille, että osaavat pelata hyvää ja järkevää lentopalloa joukkueena. Loimulla pelasi lähes koko syyskauden Rumpusen Ossi, joka on usean vuoden ajan pelannut Raision Loimussa. Joulukuussa Rumpunen sai upean mahdollisuuden päästä pelaamaan Saksan Bundesliigassa Solingen Volley:ssa, jonka hän hyödynsi, joten hiukan on muuttunut Loimun pelaava kuusikko viime näkemältä.

Loimun molemmat kuusikon keskitorjujat ovat pelanneet hurjilla tehoilla pelistä toiseen. Torjuntatilastossa Koppanen johtaa ylivoimaisesti 67 torjunnalla, kun toisena tilastossa olevalla Ducksin Szabolla on 48 torjuntaa, joka on myös hurja määrä. (Tilastot saattavat hiukan muuttua viikonlopun aikana) Toinen keskari O’Dea on pelannut myös hyvää kautta ottaen paljon torjuntoja ja tehden hyvällä prosentilla tuhoa myös hyökkäyspuolella. Verkolla käydään varmasti kova vääntö, kun meidän kovassa vireessä olevat keskitorjujamme ottavat mittaa Loimun keskitorjujista.

Olemme valmiita ja täynnä voitontahtoa!

Liput ennakkoon zupticketistä


#TUNNEPELI:
Sampo Volley - Raision Loimu
Ahmon koulu, Siilinjärvi
Sunnuntaina klo 17:00