Seuraa meitä somessa:

HPK - LP Viesti

17.01.2018

Tarjolla revanssia ja runkosarjahegemoniaa

Vuosi alkoi HPK:lla mallikkaasti, kun se kukisti pitkäaikaisen päävastustajansa LP Viestin Suomen cupin välierissä lähestulkoon salolaisten kotimailla. Turun viikonloppu päättyi mestaruusjuhliin, mutta tiivistahtisen reissaamisen myötä on palattu arkeen.
HPK ja LP Viesti kamppailevat tällä hetkellä tasaisesti Pölkky Kuusamon ja Oriveden Ponnistuksen kanssa Mestaruusliigan runkosarjan voitosta. Tämänhetkisessä tilanteessa kolmantena olevalla Viestillä on etunaan pelaamatta olevat ottelut kilpakumppaneihin nähden. ”Virtuaalitilanteessa” salolaiset ovat HPK:n edellä ja liigakärjessä, mutta voitto kääntäisi asetelman hämäläisten hyväksi.

Pallokerho lähtee vuoden ensimmäiseen kotiotteluunsa hieman siipirikkoisena. Cupin Hämeenlinnaan loistavalla esityksellä hankkinut aloitusseitsikko on kunnossa, mutta sen lisäksi HPK:lla on vain kaksi pelikuntoista pelaajaa. Eveliina Smolander on sivussa ainakin tammikuun ja viime viikolla Laura Baggi jätti seuran terveyssyistä.

Myös LP Viestiä on koeteltu. Laitahyökkääjä Ronja Heikkiniemen pelaaminen on epävarmaa, eikä Eeva Puukan tilalle hankitun keskitorjuja Dubravka Rakicin pelikunto ole vielä seuraikonin potentiaalin tasolla.

Molemmat joukkueet urakoivat viime viikolla kaksi ottelua. HPK:n ohjelma oli kapealla kokoonpanolla hivenen raskaampi, kun joukkue matkusti viikolla Krasnojarskiin CEV Cupin takia ja sunnuntaina viisieräiseksi venyneen liigapelin vuoksi Pihtiputaalle. LP Viesti taas kärsi karmivan kultaisen erän eurotappion kotonaan Kralovo Pole Brnolle keskiviikkona ja raastoi vain kaksi päivää myöhemmin tie-break-voiton Nurmosta.

Lue lisää: http://lentopallo.hpknaiset.fi/ajankohtaista/node/cupin-valierapari-totisessa-uusinnassa

Liput: http://www.lippu.fi/naisten-lentopallon-mestaruusliiga-hpk-lp-viesti-haemeenlinna-Lippuja.html?affiliate=ADV&doc=artistPages%2Ftickets&fun=artist&action=tickets&key=2002328%2410083985&jumpIn=yTix&kuid=527653&from=erdetaila