Seuraa meitä somessa:

HPK - Nurmon Jymy

25.02.2018

HPK aloittaa kevätrupeaman runkosarjavoittojahdilla

HPK kohtaa kahden viikon taukonsa jälkeen viidettä kertaa tällä kaudella Nurmon Jymyn. Ottelu on joukkueiden toiseksi viimeinen ennen pudotuspelejä, joissa ne saattavat olla vastakkain uudestaan.

HPK ja Nurmon Jymy ovat kohdanneet tämän kauden aikana jo neljästi: kaksi kertaa liigassa ja kaksi cupissa. Joka kerta Kerho on voittanut, mutta ensimmäisessä ottelussa Seinäjoella Jymy voitti kaksi erää.

Nurmon Jymyn kausi on sujunut varsin hyvin nousijajoukkueeksi, tosin Jymyn pelaajamateriaali ja puitteetkin ovat liigatulokkaalle vähintään kelvolliset. LP Kangasalan hyvän talvivireen myötä pitkään pysynyt kuudes sija on kuitenkin vaihtunut pykälää heikompaan. Hämeenlinnasta Jymy hakee voittoa noustakseen vielä kuudenneksi kahden viimeisen ottelunsa aikana.

Jymy-ottelu aloittaa HPK:n osalta kevätkauden, jonka aikana väliviikon voi tuoda vain puolivälierä- tai välieräsarjan voittaminen puhtaasti 3-0. Nurmo- ja Ploki-pelit eivät ole pelkkää harjoittelua kevään tosipelejä varten, sillä panosta riittää runkosarjasijoitusten osalta vielä ainakin tänä viikonloppuna.

Hämeenlinnalaiset ja LP Viesti käyvät vielä tiukkaa taistelua runkosarjan voitosta. Viesti pelaa tänä viikonloppuna kahdesti varmasti viidenneksi sijoittuvaa LiigaPlokia vastaan. Perjantain 3-2-voiton jälkeen salolaisten sarjajohto on yksi piste.

Lue lisää: http://lentopallo.hpknaiset.fi/ajankohtaista/node/hpk-palaa-tauolta-valmiimpana

Liput: http://www.lippu.fi/naisten-lentopallon-mestaruusliiga-hpk-nurmon-jymy-haemeenlinna-lippuja.html?affiliate=ADV&doc=artistPages%2Ftickets&fun=artist&action=tickets&key=2002328%2410083987&jumpIn=yTix&kuid=527653&from=erdetaila