Seuraa meitä somessa:

HPK - Nurmon Jymy

13.03.2018

HPK:n ja Jymyn sarja käännekohdassa

Tiistain kolmannen puolivälierän panoksia ei voi vähätellä. Voittaja pääsee tavoittelemaan paikkaa Mestaruusliigan mitalipeleissä torstaina Seinäjoella.

HPK:n ja Nurmon Jymyn välinen ottelusarja on hieman yllättäen tasatilanteessa kahden ottelun jälkeen, ja voimasuhteet ovat ainakin henkisellä puolella tasoittuneet runkosarjan jälkeisestä tilanteesta. Jymy näytti kotikentällään, että se kykenee kaatamaan liigan suosikeihin kuuluvan Kerhon omalla pelillään. Sama vire pitäisi nyt saada siirrettyä vieraskentälle Hämeenlinnaan.
Ensimmäisen ottelun Elenia-areenassa Jymy aloitti hyvin. HPK:n kone jauhoi sarjan avauserän jälkeiset viisi erää kuitenkin vakuuttavasti jättämättä eteläpohjalaisille aitoja mahdollisuuksia.

Sunnuntai-iltana nurmolaiset saivat kuitenkin juonesta kiinni ja kaatoivat HPK:n syöttämällä paremmin ja muuttamalla torjuntastrategiaa. Syöttö tullee taas olemaan avaintekijä kolmannessa osaottelussa.

Tiistai näyttää, mitä uutta HPK on keksinyt omaan hyökkäyspeliinsä, joka ainakin paperilla on Nurmoa laadukkaampaa. Suvi Kokkonen, Salla Karhu ja Vicky Savard jäivät toisen ottelun kolmannesta erästä alkaen alakynteen Jymyn torjuntaa vastaan, kun taas Alexandra Vajdová, Emmi Riikilä ja Karoliina Friberg kykenivät vastapuolella käyttämään tilaisuutensa.
18-vuotiaat Kokkonen ja Riikilä ovat olleet kahdessa ensimmäisessä ottelussa sarjan kuumimmat tähdet. Laitahyökkääjäkaksikko on viikon alussa pudotuspelien pistepörssin sijoilla kaksi ja kolme.

Lue lisää: http://lentopallo.hpknaiset.fi/ajankohtaista/node/puolivalierasarjan-kliimaksi-lahestyy
Liput: http://www.lippu.fi/hpk-nurmon-jymy-naisten-lentopallon-3-puolivaelierae-haemeenlinna-lippuja.html?affiliate=ADV&doc=artistPages%2Ftickets&fun=artist&action=tickets&key=2142229%2410609528&jumpIn=yTix&kuid=527653&from=erdetaila