Seuraa meitä somessa:

HPK - Oriveden Ponnistus

08.12.2017

Hämeen kärkiseurat kohtaavat HPK:n kuntakierroksella

Kaksi naisten Mestaruusliigan kuntopuntarin ja sarjataulukon kärkipään joukkuetta kohtaa toisensa perjantaina itäisen Hämeenlinnan reunakylillä. Oman pelinsä löytänyt Oriveden Ponnistus saapuu Lammille hakemaan revanssia evakossa pelaavasta HPK:sta.

Oriveden Ponnistus on pelannut hyvän ja nousujohteisen syyskauden, ja kaatoi viime viikonloppuna vieraissa Mestaruusliigaa johtaneen Pölkky Kuusamon peräti 0–3. Joukkueen ainoa isompi notkahdus tapahtui kotiottelussa juuri HPK:ta vastaan lokakuun alussa. Tuolloin paljon virheitä tehnyt OrPo nöyrtyi selvin erälukemin 0–3.

Hämäläisjoukkueet ovat nyt tasapisteissä liigan sijoilla kolme ja neljä vain pisteen kärkikaksikkoa Viesti ja Pölkky jäljessä. OrPolla on tilillään yksi ottelu vähemmän, minkä takia perjantain peli on myös niin tärkeä kuin joulukuun alun runkosarjaottelu voi olla.
Jännitystä HPK:n otteluissa on viime aikoina ollut roppakaupalla, sillä viidestä edellisestä liigaottelusta neljä on ratkennut vasta viidennessä erässä. Nämä kaikki Kerho on voittanut, joten ratkaisuhetkillä HPK-naisten päät pysyvät todistetusti kylmänä.
HPK–OrPo pelataan tavallisesta poiketen Lammilla Hakkalan koululla, koska Elenia-areenassa järjestetään Joulumarkkinat.

Lue lisää: http://lentopallo.hpknaiset.fi/ajankohtaista/node/kerho-kohtaa-nosteessa-olevan-orpon-lammilla