Pölkky Kuusamo - Kuortane

21.01.2021

Tyttöjen maajoukkue Pölkyn vieraaksi

Pölkky Kuusamo kohtaa torstaina tyttöjen maajoukkueen Kuortaneen, joka pelaa ainoastaan yhden vierasottelun kaikkia liigajoukkueita vastaan. Kuortane on pelannut viisi ottelua ja on voittanut tähän mennessä yhden erän. Joukkue saalisti erävoiton keskiviikkona WoVoa vastaan ja laittoikin tiukassa taistelussa rovaniemeläisjoukkueen todella ahtaalle. WoVoa vastaan Kuortaneen joukkueen paras pisteiden tekijä oli Neea-Maria Joki (23/+6). Joki (syntynyt 2004, 183 cm) on urheilullinen monilahjakkuus ja on menestynyt hyvin myös SM-tason korkeus- ja pituushyppääjänä.

Kotijoukkue Pölkky pelaa nyt kolmannen ottelunsa neljään päivään kohdattuaan alkuviikosta sarjan kärkipään joukkueet LP Kangasalan ja Hämeenlinnan lentopallokerhon. Kangasalaa vastaan Pölkky pelasi kaksi erää hyvää lentopalloa, mutta ei pysynyt vastustajan tahdissa kahdessa viimeisessä erässä ja kärsi 1-3 tappion. Hämeenlinnaa vastaan joukkue osoitti sitkeytensä noustuuaan kahden erätappion jälkeen tasoihin ja vieden ottelun viidenteen erään. Pölkky oli viidennessä erässä vaikeuksissa Hämeenlinnan aloitussyötön kanssa ja Lentiskerho nappasi maistuvan revanssin joukkueiden edelliseen kohtaamiseen.

Ottelu pelataan ilman katsojia ja on nähtävissä Ruutu+ palvelusta fanikameralähetyksenä.