Seuraa meitä somessa:

WoVo Rovaniemi - LP Kangasala

25.11.2017

WoVo näyttämisenhaluisena LP Kangasalan kaatoon

WoVo Rovaniemi palaa kotisaliinsa tulevana lauantaina kuukauden tauon jälkeen. Lauantai-iltapäivän kamppailussa vastaan asettuu LP Kangasala.

Neljän ottelun vieraskiertueelta palaava WoVo Rovaniemi saa lauantaina vastaansa kautensa alakanttiin aloittaneen LP Kangasalan. Viime kauden kuutonen Kangasala on voittanut yhdeksästä pelaamastaan ottelusta yhden ja hävinnyt kahdeksaan otteeseen. Haasteita on ollut myös WoVon puolella, sillä joukkue on hävinnyt toistaiseksi kaikki pelaamansa ottelut. Molemmat joukkueet löytyvät tällä hetkellä sarjan häntäpäästä ja piste-eroa joukkueiden välillä on kolme pistettä. Lauantain kohtaamista voidaankin kuvailla tietynlaisena kuuden pisteen otteluna.

WoVo on saanut hioa kuvioitaan kuntoon kahden viikon ajan ja harjoituksissa meno on alkanutkin näyttää jo varsin kelvolliselta. Vaikka edessä on tuikitärkeä ottelu, niin Rovaniemellä ajatukset on saatu pidettyä pelillisissä asioissa.

– Tuloksen saaminen ei ole meidän tärkein juttu tällä hetkellä, vaan tärkeintä on saada oma tekeminen sille tasolle, että voidaan puhua ottelun voittamisesta, valmentaja Teemu Mäkikyrö luonnehtii.

Raaka työnteko ja oman pelin kehittäminen ovat avainasemassa, kun joukkuetta viedään eteenpäin. Mäkikyrö uskoo, että työnteko alkaa kantaa kyllä jossain vaiheessa hedelmää.

– Tärkeintä on, että saamme vietyä omaa peliämme eteenpäin. Jossain vaiheessa se kurssi kääntyy joka tapauksessa, mutta onko se nyt lauantaina, se jää nähtäväksi.

LP Kangasalan kantavia voimia ovat olleet tämän kauden aikana keskitorjujat Jessica Wagner sekä Oni Lattin, jotka löytyvät liigan torjuntatilaston top-3:sta. Wagner pelasi viime kaudella Espanjan pääsarjaa Haris Tenerifen joukkueessa ja Lattin puolestaan naapurimaa Ruotsin Örebro Volleyssa.

Viime kaudella joukkueiden välillä nähtiin kaksi viisieräistä taistelua, joiden voittoa molemmat pääsivät nauttimaan kertaalleen. Yksi kolmesta kohtaamisesta päättyi Kangasalan 3-0 voittoon.

Tulevana lauantaina nähtäneen tiukka taistelu sarjapisteistä ja ainakin WoVo haluaa todistaa rovaniemeläisyleisölle oman osaamisensa kentän puolella.

WoVo – LP Kangasala – ottelu alkaa Santasport, Lapin Urheiluopistolla lauantaina 25.11. klo 15.00.