Seuraa meitä somessa:

Loimu - KyKy-Betset

15.10.2022

Sarjanousija haastaa sarjakärjen lauantaina Raisiossa

Erinomaisesti lentopallon Mestaruusliiga-kautensa aloittanut ja sarjaa johtava Raision Loimu saa lauantaina Kerttulan liikuntahalliin Raisioon vieraaksi Mestaruusliigassa tänä syksynä debytoineen Kyky-Betsetin Kyyjärveltä. Loimu on pelannut tähän mennessä kolme ottelua häviten niissä yhden erän, joten raisiolaisten saldo on täydet yhdeksän pistettä. Kyky-Betsetillä on kolmesta ottelusta yksi voitto ja kaksi tappiota sekä neljä sarjapistettä.

Loimun alkukauden otteita on leimannut tasaisuus. Mikään osa-alue ei ole pettänyt, vaikka pientä sarjan alkuun kuuluvaa aaltoilua on pelien sisällä ollutkin. Loimun nuoret omat kasvatit ovat ottaneet jälleen selkeitä kehitysaskeleita viime kauteen verrattuna ja heidän rinnalle ovat toimivan lisämausteen tuoneet hakkuri Joonas Jokela ja keskipelaaja Joaquin Layus. Mestaruusliigan tilastoissa loimulaisista parhailla sijoituksilla ovat torjuntapörssin 2. ja 5. sijalta löytyvät Tomi Saarinen ja Sebastian Pozo Hernandez. Heidän välistään viidenneltä sijalta löytyy Kyky-Betsetin maajoukkueestakin tuttu keskipelaaja Tommi Siirilä. Muita liigayleisölle entuudestaan tuttuja Kyky-Betsetin pelaajia ovat muiden muassa ex-loimulainen hakkuri Oskari Keskinen sekä Hurrikaanista tuttu Aivars Petrusevics.

Kyyjärven betonimiesten vierailun otteluisäntänä toimii Eezy Henkilöstöpalvelu, joka tarjoaa Loimun tälle kaudelle kehittelemän Happy hourin ensimmäisen vartin ajan, eli kello 16.00-16.15, ilmaisen sisäänpääsyn katsojille. Hallin myynti- ja anniskelupisteissä on Happy hourin ajan alennettuja hintoja ja salissa tehdään pelaaja-, valmentaja- ja vierashaastatteluita. Tämän ottelun vieraita ovat ex-loimulainen Eemeli Kouki sekä raisiolainen poikabändi S.I.G.

LOIMU vs KYKY-BETSET
La 15.10. klo 17:00
Kerttulan liikuntahalli, Kisakatu 4, Raisio